Motivul real pentru care Ivan n-a mai ajuns la Steaua

Ultima actualizare:

    Andrei Ivan a decis  să rămână atacantul formaţiei CSU Craiova FOTO: Sportpictures.eu
Andrei Ivan a decis să rămână atacantul formaţiei CSU Craiova FOTO: Sportpictures.eu

„Andrei Ivan la Steaua” a fost una dintre telenovelele iernii care nu s-au încheiat fericit pentru roş-albaştri. Jucătorul a refuzat categoric oferta campioanei, deşi cluburile se înţeleseseră între ele.

Acum s-a aflat şi de unde a venit înverşunarea puştiului Craiovei. Gigi Becali s-a lăudat că face o risipă extraordinară pentru a-l aduce la Steaua pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din noua generaţie, dar n-a spus adevărul decât pe jumătate.

Cele două milioane oferite Caiovei pe loc au fost reale şi foarte convingătoare, dar latifundiarul a făcut greşeala de a-l lua la mişto tocmai pe jucător.

Joi (11 februarie) s-a descoperit că acesta i-a propus lui Ivan doar 7.000 de euro pe lună, sumă care ar fi crescut cu 1.000 în fiecare an, până în 2019. Atacantul în vârstă de 19 ani s-a supărat aflând această ofertă jenantă, în condiţiile în care ar fi avut cel mai mic salariu din lot şi jumătate din cât a primit Chipciu în momentul venirii sale la Steaua.

De aici a pornit revolta lui Ivan, care i-a tăiat-o rapid lui Becali, fără să se mai gândească la posibile viitoare negocieri. În aceste condiţii, campioana a pierdut prosteşte un jucător valoros, iar patronul ar putea să regrete mai târziu că s-a zgârcit tocmai acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net