Moţi, "furat" de Ronaldo

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi s-a achitat bine de sarcini în faţa lui James Rodriguez, unul dintre atacanţii de la Real MadridFoto: Gulliver/ GettyImage
Cosmin Moţi s-a achitat bine de sarcini în faţa lui James Rodriguez, unul dintre atacanţii de la Real MadridFoto: Gulliver/ GettyImage

Campioana Bulgariei, Ludogoreţ, cu fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi integralist, nu s-a speriat de forţa galacticilor” şi doar “trişorul” Cristiano Ronaldo a făcut ca partida să fie câştigată de spanioli, 2-1.

În etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, trupa din Razgrad a primit vizita madrilenilor. Gazdele au deschis scorul în minutul şase prin Marcelinho, coautor fiind apărătorul român, dar imediat Cristiano Ronaldo a intrat la rampă.

A ratat primul penalty acordat corect (minutul 11),  însă a ţinut să se facă de râs peste nici un sfert de oră. A plonjat penibil de lângă Moţi şi arbitrul Craig Thompson a arătat punctul cu var. Degeaba i-a arătat românul lui Ronaldo că a simulat, iar fanii l-au huiduit, portughezul a ţinut să-şi umfle muşchii după reuşită.

Apoi, Benzema a închis tabela, scor final 2-1 pentru Real. “Din păcate nu am reuşit să obţinem mai mult şi e o mare dezamăgire ţinând cont de prestaţia noastră. Am întâlnit jucători de sute de milioane, nu meritam să câştigăm, dar un egal era echitabil. Acum ce să mai vorbim despre penalty, arbitrul a dat 11 metri şi e tot ce contează. Mai avem patru meciuri în grupă şi sper să evoluăm la fel de bine, dar să obţinem şi puncte”, a spus fundaşul român după meci. 

Ronaldo, arogant cu fanii bulgari

ronaldo jpeg

Suporterii lui Ludogoreţ l-au criticat pe Ronaldo fiindcă a „cerşit” lovitura de pedeapsă, dar starul portughez le-a răspuns obraznic. „Am jucat pe multe stadioane cu atmosferă ostilă şi lumea ar trebui să fie mulţumită că are şansa să vadă pe viu vedetele Realului. Situaţiile astea nu au nicio valoare pentru mine şi nu am ce să comentez”, a spus el. La final, portughezul a fost faultat de Abel, care a primit cartonaşul galben, iar Ronaldo a rămas întins pe gazon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net