Moraru a făcut Rapidul de ruşine

Ultima actualizare:

    Rapidiştii au pierdut două  din cele trei meciuri oficiale  jucate în acest sezonFoto: sportpictures.eu
Rapidiştii au pierdut două din cele trei meciuri oficiale jucate în acest sezonFoto: sportpictures.eu

Valerii Moraru a vorbit frumos, dar şi proiectul 2015 - 2016 al Rapidului tinde să fie un mare fâs. Giuleştiul s-a umplut cu nume greu de pronunţat, au câştigat un singur meci din 3 şi nimeni nu mai crede văicărelile patronului de apă plată.

Rapid a mai fost în Liga a II-a, dar din această postură câştiga cândva Cupa României. Acum, băieţii lui Dan Alexa s-au umplut de ruşine, pierzând cu 1-0 şi fiind eliminaţi de Berceni, echipa comunei din sudul Bucureştiului, în prima fază jucată, înaintea 16-imilor. Valerii Moraru a aplicat psihologia inversă şi ca să nu fie tras la răspundere, le-a luat-o înainte fanilor declarându-se el primul dezamăgit. „Toc banii degeaba la Rapid”, a fost declaraţia acestuia imediat după ruşinea de miercuri, cu care Moraru spera probabil să stârnească o compătimire şi să stoarcă vreo lacrimă din ochii suporterilor.

Acceptând faptul că Moraru chiar ar fi băgat nişte bani la Rapid, adevărul e simplu. De numele lui se leagă până la urmă cele mai mari contraperformanţe ale feroviarilor după 1990: retrogradarea de anul acesta, prima pe bune, cealaltă fiind la masa verde, şi eliminarea din primul tur al Cupei României. Restul e pură demagogie. Nu te poţi plânge că n-ai echipă bună, când ai permis ca toate transferurile din această vară să fie făcute de fiul tău. Nu poţi să ţipi că managementul e defectuos, când soţia ta are un cuvânt mai greu de spus la club decât tine. Singurii care suferă sincer sunt fanii, care trebuie să se înarmeze cu şi mai multe calmante, pentru că lupta la promovare are şanse mici să fie câştigată.

Valerii Moraru
Valerii Moraru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net