Mirele, daţi şi voi un gol?

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi  n-a câştigat până  acum nici un meci  oficial din postura de  antrenor al Stelei
Mirel Rădoi n-a câştigat până acum nici un meci oficial din postura de antrenor al Stelei

După 0-1 cu Târgu-Mureş în Supercupă a urmat 0-0 cu Petrolul în Liga I, rezultate care pun deja la îndoială munca începută la Steaua de Mirel Rădoi. Meciul de mâine cu Trencin din preliminariile Ligii îi prinde pe roş-albaştri cu temele nefăcute.

În două meciuri, Steaua lui Mirel Rădoi a arătat ca o echipă de pluton a Ligii I, departe de pretenţiile unei campioane cu ambiţii europene. Criza de rezultate e completată de criza de eficacitate a Stelei, care a reuşit contra-performanţa de a termina primele 180 de minute oficiale ale stagiunii fără gol marcat şi cu extrem de puţine ocazii de a înscrie. Explicaţiile date de Rădoi după egalul alb cu Petrolul nu ţin de cald în vederea debutului în preliminariile Ligii Campionilor, programat chiar mâine, în Slovacia, de la ora 21.30. „Ne-a lipsit pasa finală. Avem o circulaţie bună, dar ne grăbim la ultima pasă. Pe lângă asta, ne lipseşte şi golul”, a spus proaspătul antrenor stelist.

Ţucudean, scos din lot de Becali

Pe lângă faptul că lipsa sa de experienţă ca tehnician pare să-şi spună cuvântul, Mirel Rădoi nici n-are cu cine să-şi pună în valoare ideile ofensive. Aceasta pentru că atacanţii aflaţi acum în lotul Stelei sunt puţini şi de o calitate îndoielnică. Astfel, cu doar trei zile înainte de „dubla” cu Trencin din Liga Campionilor, patronul Gigi Becali a ordonat ca George Ţucudean să nu mai intre în planurile lui Rădoi până când nu va accepta o diminuare de salariu. Aşa se face că „Ţucu-gol” a fost tăiat de pe lista trimisă la UEFA pentru cele două partide cu Trencin. Ca urmare, Mirel Rădoi are în prezent la dispoziţie un singur vârf de careu clasic, puştiul Alexandru Tudorie. Pe postul lui Tudorie mai pot juca Gabi Iancu sau Alex Chipciu, dar acestea nu sunt decât nişte improvizaţii.

Semnează Tade azi? 

Steaua a trimis la UEFA pentru meciurile cu Trencin o listă cu 24 de jucători, cu unul mai puţin decât ar fi avut voie. Astfel, locul lăsat liber ar putea fi completat cu o zi înainte de meciul tur, adică cel târziu în această seară. Oficialii stelişti speră să obţină pe ultima sută de metri transferul vârful francez Gregory Tade de la CFR Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net