Mirel Rădoi revine în Liga I?

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto: Mediafax
Mirel RădoiFoto: Mediafax

Fostul jucător şi antrenor al FCSB-ului e tot mai aproape de a deveni patronul celor de la Juventus Bucureşti, urmând să plătească 1.5 milioane de euro.

Mirel Rădoi a avut azi, la meciul Juventus – Gaz Metan, o ultimă rundă de negocieri cu actualul finanţator al trupei din Capitală, Ilie Ciuclea, iar zilele acestea ar urma să fie oficializată afacerea.

Fostul idol din Ghencea e asociat cu Cosmin Olăroiu, antrenor ce activează în spaţiul arab şi cel care l-a adus şi pe Rădoi printre “şeici”, mutare care i-a umplut conturile fotbalistului. Mirel are o avere în jurul a 15 milioane de dolari şi îşi doreşte să revină în fotbalul românesc. Acum va avea rolul de conducător, mai ales că recent experienţa de antrenor a FCSB-ului nu a fost benefică şi chiar a dus la o răceală a relaţilor cu naşul său, Gigi Becali. Fosta vedetă a “militarilor” şi Oli sunt dispuşi să achite 1.5 milioane de euro către Ilie Ciuclea şi să preia pachetul majoritar de acţiuni al Juventusului. Tratativele datează de mai bine de o lună şi chiar părea că totul va pica, actualul şef al formaţiei din Bucureşti neavând toate actele clubului în ordine. Se pare că totul s-a rezolvat şi aseară la Ploieşti, acolo unde cei din Capitală îşi dispută meciurile de acasă fiindcă la baza din Bucureşti există un litigiu asupra terenului, s-au stabilit detaliile finale. Rădoi a venit în ţară, a urmărit alături de Ciuclea partida cu Gaz Metan şi-n câteva zile urmează oficializarea afacerii. Rădoi doreşte să-l aducă pe fostul său coleg Opriţa în funcţia de antrenor, acesta fiind demis de la Juventus şi înlocuit cu Marin Barbu. În plus, echipa ar urma să aibă un lot nou şi să evolueze la Severin, oraşul natal al lui Mirel, acolo unde există şi un stadion de peste 20.000 de locuri.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net