Mirel Rădoi la Steaua

Ultima actualizare:
Costel Gâlcă a câştigat trei trofee interne în 10 zile cu Steaua
Costel Gâlcă a câştigat trei trofee interne în 10 zile cu Steaua

Prezent duminică pe Naţional Arena la ultimul meci al acestui sezon pentru echipa pe care o finanţează, Gigi Becali a dezvăluit strategia de viitor a grupării roş-albastre. Mirel Rădoi la Steaua şi primăvara Champions League.

Un sezon aproape perfect dar insuficient de mulţumitor pentru patron. Cam la aceste cuvinte se rezumă activitatea lui Costel Gâlcă la Steaua în acest an. Cu trei trofee câştigate, dar cu ratarea participării în grupele Champions League, acesta părăseşte cârma echipei roş-albastre cu demnitate. Într-un sezon în care transferurile s-au făcut târziu, iar în iarnă echipa a fost lăsată fără axul central prin plecările lui Szukala, Sânmărtean şi Keşeru, Gâlcă cu calmul său a reuşit să gestioneze situaţia şi chiar dacă norocul a fost de partea sa, acesta nu-i diminuează meritele. Urmează o nouă etapă pentru echipa lui Gigi Becali, Mirel Rădoi la Steaua.

Mirel Rădoi la Steaua: A fost deja şi a vorbit cu jucătorii

Gigi Becali a fost duminică în tribunele Naţional Arena
Gigi Becali a fost duminică în tribunele Naţional Arena

Telespectatorii l-au văzut duminică seară pentru prima oară pe Costel Gâlcă relaxat şi zâmbind pe gazonul celui mai mare stadion din ţară, alături de cei trei copii ai săi, în ovaţiile a peste 35.000 de suporteri stelişti. În timpul interviului de după meci acesta a anunţat faptul că nu va mai continua colaborarea cu Steaua în sezonul următor şi a mulţumit jucătorilor pentru efortulu depus, conducerii pentru sprijin şi patronului pentru şansa pe care i-a acordat-o. După cum anunţa şi presa în zilele premergătoare finalei de duminică seară, începe era Mirel Rădoi la Steaua. patronul a dezvăluit faptul că fostul căpitan stelist a fost deja în cantonamentul echipei şi a vorbit cu jucătorii.

Mirel Rădoi la Steaua: Gigi Becali nu regretă despărţirea de Gâlcă


    Gigi Becali a fost duminică în tribunele Naţional Arenafoto David Muntean
Gigi Becali a fost duminică în tribunele Naţional Arenafoto David Muntean

Finanţatorul a declarat, duminică seară, că nu regretă că va renunţa la serviciile antrenorului Constantin Gâlcă, subliniind că la echipa roş-albastră este nevoie de disciplină de fier, iar asta va face Mirel Rădoi la Steaua. "Nu-mi pare rău de Gâlcă, de ce să-mi pară rău? La fotbal nu este cu părutul rău. E vorba de contract. Când expiră contractul, salutare. Îi dau cât scrie şi La revedere. Eu sunt corect, dau banii. Îi fac o mulţumire publică lui Costel, pentru cele trei trofee. Ce vreau eu să fac la Steaua trebuie altceva, trebuie disciplină de fier, asta va face Mirel Rădoi. Cu Gâlcă zic că ne-am ajutat reciproc. Dacă nu aveam încredere în Mirel Rădoi, nu-l luam. Vor veni şase-şapte jucători, dar nu ştiu exact cine, pentru că dacă se vor cere bani mulţi pe ei, nu o să-i dau", a declarat Becali.

Mirel Rădoi la Steaua: Trofeele, mâna lui Dumnezeu

"Pentru mine e o mare bucurie, să stai tu în puşcărie şi să iei campionatul în 2013 şi în 2014, apoi să ţi-l ia şi pe MM Stoica şi apoi să iei toate trei trofeele. Eu zic că asta nu e decât mâna lui Dumnezeu, ca să poţi să-i baţi pe toţi. Să stai în puşcărie, să-i baţi pe toţi la rând. Cum să stai tu în puşcărie şi fac 30 de milioane de la Liga Campionilor", a adăugat oficialul stelist la ieşirea de pe Naţional Arena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net