Mircea şi Răzvan Lucescu, umiliţi «la pachet»

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu este de  12 ani antrenor în UcrainaFoto: Gettyimages
Mircea Lucescu este de 12 ani antrenor în UcrainaFoto: Gettyimages

Până la finalul săptămânii trecute, Mircea Lucescu nu primise niciodată patru goluri în Ucraina, iar Răzvan Lucescu nu pierduse niciodată la scor de neprezentare în Grecia.

Sâmbătă şi duminică a fost tristeţe mare în familia Lucescu. Destinul a făcut ca Mircea şi Răzvan să bată aproape în acelaşi timp două recorduri negative pe băncile tehnice ale echipelor Şahtior şi Skoda Xanthi. În Ucraina, Mircea Lucescu e de aproape 12 ani la cârma “minerilor”, perioadă în care a pierdut puţine meciuri în competiţiile interne, majoritatea la limită. Doar marea rivală Dinamo Kiev reuşise în două rânduri s-o pedepsească pe Şahtior cu 3-0.

Duminică seara, echipa lui Lucescu a pierdut fără drept de apel (1-4) cu Dnipro, acesta fiiind primul meci în care echipa antrenorului român primeşte patru goluri de la o altă echipă ucraineană. “Il Luce” era obişnuit cu asemenea umilinţe doar în cupele europene, de referinţă fiind înfrângerile cu Bayern (0-7) sau Barcelona (1-5) din Ligă. “Dnipro a meritat victoria, deşi scorul e puţin cam mare”, a comentat Mircea Lucescu după eşecul de la Dnepropetrovsk.

Cu o zi înainte, în Grecia, de o soartă similară a avut parte şi fiul lui nea Mircea, Răzvan. De când a preluat-o pe Skoda Xanthi (septembrie 2014), “juniorul” Lucescu s-a specializat în rezultate de egalitate, înfrângerile fiind destul de rare şi la scoruri decente. Singura diferenţă majoră (2-5) survenise la câteva săptămâni de la instalare, cu Panaitolikos. Sâmbătă, Xanthi a cedat la scor de neprezentare (0-3) cu Panionios, contraperformanţă cu care Răzvan Lucescu nu se mai întâlnise la Xanthi.


    Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net