Mircea şi Răzvan Lucescu stau cu ochii pe Cupe

Ultima actualizare:

    Mircea şi Răzvan Lucescu,  cea mai cunoscută familie  de antrenori din RomâniaFoto: Mediafax
Mircea şi Răzvan Lucescu, cea mai cunoscută familie de antrenori din RomâniaFoto: Mediafax

Miercuri a fost o zi fericită în familia Lucescu. Atât Mircea cât şi fiul său Răzvan au obţinut victorii uriaşe, care le permite celor doi antrenori români să spere în acest final de sezon la cucerirea unui trofeu.

Obişnuit cu succese pe bandă rulantă, Lucescu senior n-a avut un an prea bun la Şahtior, echipa din Doneţk fiind scoasă din lupta pentru titlu de marea rivală Dinamo Kiev. Totuşi, “Il Luce” s-a revanşat în Cupa Ucrainei, unde e aproape calificat în finală. În semifinala de foc cu Dnipro, Şahtior a învins în deplasare cu 1-0, avantaj de care va trebui să ţină cu dinţii în returul de la 20 mai.

Dacă nu vor exista surprize, Şahtior va da în finală peste Dinamo Kiev, un bun prilej pentru a răzbuna situaţia din campionat, unde “minerii” sunt acum la cinci puncte distanţă, cu cinci runde rămase de jucat. Miercuri seară, Mircea Lucescu nu s-a bucurat doar pentru el, ci şi pentru fiul Răzvan.

În Grecia, sub conducerea antrenorului român de 46 de ani, Skoda Xanthi poate realiza o performanţă unică în istoria clubului. Cu vitrina de trofee goală, Xanthi vrea să spargă gheaţa în Cupa Greciei.

Formaţia lui Lucescu Jr. s-a calificat în finală după 0-0 în returul de acasă cu Iraklis, Skoda profitând de victoria la limită (1-0) din tur. În meciul decisiv, la 17 mai, misiunea lui Răzvan Lucescu pare imposibilă în faţa campioanei Greciei, Olympiacos. “Acum nu mai avem nimic de pierdut. De ce nu am putea să o învingem pe Olympiakos şi să câştigăm trofeul?”, a declarat Răzvan Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net