Mircea Sandu: "La FRF e vorba de prostie, mârlănie şi invidie!"

Ultima actualizare:

    Mircea Sandufoto: mediafax
Mircea Sandufoto: mediafax

Fostul preşedinte al federaţiei Mircea Sandu a continuat atacul asupra actualului şef Răzvan Burleanu, motivul fiind că acesta nu l-a susţinut pentru a ajunge în Comitetul Executiv UEFA.

"Să fii între primii 14 oameni de la UEFA e o mare onoare pentru mine şi pentru România. Nu mai m-au propus din prostie, mârlănie, invidie. E bine să fii acolo, nu cred că vom mai avea curând un candidat. Pentru că n-ar avea nicio şansă. Singura condiţie ca să candidezi e să fii propus şi să ai o funcţie în cadrul Federaţie, fie şi una onorifică", a spus Sandu la Dolce Sport.

Apoi, a răbufnit: "ÎIntre mine şi Burleanu lucrurile au fost OK doar în prima zi. Nu are respect. Vine cu vrăjeli politice făcute de o societate de comunicare. Pentru mine, Burleanu e doar un pion. Eu am 63 de ani, el are 30. Nu are deloc respect. Ce să vorbeşti cu unul de la care nu înţelegi ce spune? Eu am 23 de ani de UEFA. Cum se poate compara el cu mine? Ce împărtăşeşte el cu UEFA?

Impostorul minte când spune că nu aş fi fost ales la UEFA. Ar fi rămas un loc liber la UEFA care îmi revenea mie, pentru că primul criteriu e vechimea".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net