Mircea Lucescu a zburat de 112 ori într-un an!

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu,  stană de piatră  după eşec FOTO: AFP
Mircea Lucescu, stană de piatră după eşec FOTO: AFP

„Minerilor” lui Mircea Lucescu le şade bine cu drumul. De când şi-au mutat „casa” de la Doneţk la Lvov, jucătorii de la Şahtior s-au aflat mai mult pe avioane decât pe terenul de fotbal.

Antrenorul român a fost aproape de o minune în partida cu Real Madrid din grupele Ligii Campionilor, Şahtior revenind de la 0-4 la 3-4. La final, „Il Luce” a acuzat greşelile elevilor săi, în special ale portarului Piatov, dar şi situaţia delicată în care se află Şahtior din vara anului 2014. 

Atunci, din cauza conflictului ruso-ucrainean, gruparea din Doneţk a plecat în pribegie, stabilindu-şi cantonamentul la Kiev şi disputându-şi meciurile de pe teren propriu la Lvov. „Avem multe probleme cu aceste deplasări, cineva a calculat că am făcut 112 zboruri”, a mărturisit Lucescu. Astfel, eliminând perioadele de vacanţă, Şahtior a bifat mai mult de 10 deplasări cu avionul pe lună, dublu faţă de zborurile pe care ar fi trebuit să le facă în condiţii normale. „Deocamdată rezist, trebuie să rezist”, a completat tehnicianul român de 70 de ani.

Eşecul de la Lvov cu Real Madrid (3-4) a consemnat eliminarea matematică a Şahtiorului din cursa pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. Formaţia lui Lucescu este însă favorită la ocuparea locului trei în grupă, în dauna suedezilor de la Malmö, poziţie de pe care va fi redirecţionată în 16-imile Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net