Mircea Lucescu, în primăvara europeană cu o victorie din 6 meciuri!

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa deşi n-a strâns decât trei puncte în Grupa A a Ligii Campionilor.

Aseară, la Paris, Şahtior a fost învinsă cu 2-0 de PSG, cu Ibrahimovic autor al unui gol, rezultat care nu i-a afectat însă prea mult pe ucraineni. “Minerii” lui Lucescu vor juca în primăvara europeană, dar în a doua competiţie continentală.

Şahtior a obţinut această performanţă în ciuda faptului că n-au câştigat decât un singur meci (4-0 cu Malmo) din cele şase disputate în grupele Ligii Campionilor. Cum suedezii de la Malmo au strâns tot trei puncte (1-0 cu Şahtior), gruparea din Doneţk s-a calificat în 16-imile Ligii Europa datorită rezultatelor directe.

"Am pierdut, dar nu meritam asta, deoarece am făcut un meci bun. Însă clasa jucătorilor lui PSG, cei doi marcatori ai săi, Ibrahimovic și Lucas, au făcut diferența. Am întâlnit o mare echipă, care consider că se numără printre cele mai bune patru din Europa în acest moment" a spus Lucescu după eşecul cu PSG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net