"Mircea Lucescu poate să antreneze şi trei echipe deodată!"

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu Foto: Mediafax
Mircea Lucescu Foto: Mediafax

Antrenorul celor de la Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat că Mircea Lucescu este cel mai potrivit pentru postul de selecţioner. Acum, "Il Luce" negociază cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, oficialul deplasându-se la Kiev.

"Eu am spus că Mircea Lucescu este cel mai îndreptăţit să fie antrenorul echipei naţionale şi e şi cel mai experimentat. Are o anumită vârstă şi foarte multă experienţă şi ar fi cel mai îndreptăţit să fie acolo. Ar fi un pas mare înapoi din punct de vedere financiar dar, fotbalistic vorbind, să te lupţi pentru o calificare la un campionat European sau Mondial e cu totul altceva decât să joci cu orice alte echipe" a declarat Petre Grigoraş pentru siteul oficial al clubului din Târgu Jiu.

"Personal, nu aş fi de acord ca antrenorul echipei naţionale să mai antreneze şi o echipă de club, un antrenor la echipa naţională trebuie să fie doar antrenorul echipei naţionale. Dar Mircea Lucescu este cel mai îndreptăţit să fie antrenorul echipei naţionale şi are puterea să antreneze poate şi trei echipe la experienţa sa. În rest, eu dacă aş fi acolo să aleg aş pune 10 – 15 antrenori care ar fi în calcule, i-aş pune într-o urnă şi aş trage la sorţi. Sunt antrenori care au merite, au câştigat campionate, au o experienţă destul de mare. Dar, chiar dacă a câştigat trofee, nu aş pune un antrenor până în 40 de ani în nici un caz. Eu nu sunt printre cei 15, mă consider destul de corect şi realist în privinţa posibilităţii de a prelua naţionala. Cred că sunt mulţi alţi antrenori care au cel puţin un pas sau doi în faţa mea şi ar merita să ajungă antrenori ai echipei naţionale", a adăugat el.

După plecarea lui Piţurcă, FRF are o listă cu posibili înlocuitori, printre care Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net