Mircea Lucescu, ori la bal, ori la spital

Ultima actualizare:

"Nici noi, nici Porto, nu ne-am spus ultimul cuvânt", a declarat ieri tehnicianul român, convins că-şi va putea apăra în continuare performanţa din sezonul trecut, când Şahtior a pătruns în sferturi.

Pe "Donbass Arena", ucrainenii şi portughezii au doar varianta victoriei pentru a ataca ultima rundă cu şanse la calificarea în optimi.

Totuşi, chiar dacă se va impune în faţa lui FC Porto, echipa din Doneţk are nevoie şi de un rezultat favorabil în celălalt meci al grupei. "Sperăm ca Zenit să câştige cu APOEL", a precizat Lucescu.

Dacă se va întâmpla aşa, atunci a doua calificată, pe lângă campioana Rusiei, se va decide în partida directă de la Nicosia dintre revelaţia APOEL şi Şahtior, de la 6 decembrie.

Deocamdată, cert e că măcar una dintre marile favorite ale grupei va spune adio Ligii Campionilor în această seară. Mai mult, Şahtior şi FC Porto trăiesc cu riscul eliminării definitive din Europa: dacă locul trei oferă consolarea calificării în Liga Europa, echipa clasată ultima rămâne acasă.

Din acest motiv, Mircea Lucescu vrea să câştige meciul cu FC Porto indiferent de rezultatul final al meciului Zenit - APOEL, programat cu trei ore înainte.

"Voi face tot posibilul ca jucătorii mei să intre pe teren fără să afle scorul din Rusia", a punctat "Il Luce". Campioana Portugaliei e afectată de eliminarea din Cupă (0-3 cu Coimbra). Din cauza unei accidentări, românul Cristi Săpunaru n-a fost inclus în lotul "dragonilor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net