Mircea Lucescu: "Niciodată n-am avut atât noroc!"

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, că în întreaga sa carieră nu a avut atât noroc cât a avut în finalul meciului cu formaţia Rapid Viena, scor 2-2, din returul play-off-ului Ligii Campionilor.

"Am trecut mai departe, dar nu sunt mulţumit de evoluţia echipei, mai ales în partea secundă. Fundaşii au făcut multe greşeli, în special în ultimele secunde ale acestui meci de infarct. Finalul a fost dramatic. Nu cred că am avut atâta noroc în întreaga mea carieră. Ei ar fi putut marca de două ori în ultimele zece minute. Sper ca în grupe să fim mai concentraţi", a declarat Lucescu.

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 3-2, de formaţia austriacă Rapid Viena, în play-off-ul competiţiei. În tur, săptămâna trecută, Şahtior Doneţk s-a impus, scor 1-0. Marţi, la Lvov, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru Şahtior au marcat Marlos '10 şi Gladki '27, iar pentru Rapid Viena au înscris Schaub '13 şi Hofmann '22.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net