Mircea Lucescu, neînvins în 2016

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui Lucescu  şi-au dominat adversariiFoto: Mediafax
Jucătorii lui Lucescu şi-au dominat adversariiFoto: Mediafax

Mircea Lucescu are un început de an excelent. Şahtior nu a pierdut nici un meci, indiferent de competiţie, Anderlecht, vechea rivală a românului, fiind cea mai recentă victimă.

Trupa din Doneţk a câştigat prima manşă a optimilor Ligii Europa, scor 3-1, în faţa celor de la Anderlecht Bruxelles, succes prin care “Il Luce” şi-a îndeplinit trei obiective. E mai aproape de sferturile întrecerii, a înregistrat un nou rezultat pozitiv, anul acesta neavând nici un eşec, atât pe plan local, cât şi internaţional, şi e la un pas să-şi ia o revanşă istorică.

În urmă cu 26 de ani, pe vremea când o pregătea pe Dinamo, s-a întâlnit cu Anderlecht în semifinalele Cupei Cupelor, dar belgienii, sprijiniţi de arbitru, s-au calificat mai departe. “A fost un meci dificil, în care am arătat că avem un nivel ridicat. Am luptat pentru a obţine un rezultat pozitiv şi am reuşit. Oricum, scorul de la pauză, 2-0, nu a corespuns cu ce s-a întâmplat pe teren, putea fi cu uşurinţă mult mai mare”, a spus Mircea Lucescu referindu-se la meciul recent.

“Anderlecht a arătat că este o formaţie bună, de nivelul Europa League. În repriza secundă chiar a dominat jocul, iar golul a venit ca o consecinţă firească. A fost bine că am reuşit noi să mai marcăm”, a adăugat antrenorul.

În retur, la data de 17 martie, misiunea Şahtior-ului e aproape îndeplinită, mai ales că-n echipă ar putea apărea oameni ca Bernard, Dentinho şi Wellington, jucători ce abia au reluat antrenamentele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net