Mircea Lucescu "înţeapă" din nou Steaua: "Dacă nu eram eu..."

Ultima actualizare:

    Mircea LucescuFoto: AFP
Mircea LucescuFoto: AFP

„Il Luce“ are un CV impresionant, plin de trofee, însă, din păcate, vrea să-şi aroge merite şi atunci când nu e cazul. Acum el s-a legat de cel mai mare rezultat al fotbalului românesc la nivel de cluburi, oferind o serie de declaraţii amuzante.

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, Mircea Lucescu şi-a început discursul, vorbind despre eliminarea Stelei din cupele europene în acest sezon pentru ca, ulterior, să se întoarcă în timp, tocmai în 1986!

„Îmi pare rău pentru Steaua, pentru că a avut jocul în mână, putea să câştige contra celor de la Dinamo Kiev. Dar a fost o precipitare, se făcuse o presiune prea mare asupra lor şi, dacă au ajuns să se lovească între ei în faţa porţii, asta demonstrează clar că nu erau liniştiţi. N-au fost cu nimic mai prejos faţă de Dinamo Kiev, din contră au jucat mai bine ca ei“, a afirmat „Il Luce“.

Apoi, tehnicianul celor de la Şahtior Doneţk a fost întrebat dacă nivelul scăzut al campionatului românesc, dominat autoritar de Steaua, poate fi un motiv pentru prestaţiile mai puţin convingătoare ale roş-albaştrilor în Europa. „Dacă nu există competiţie internă, nu faci nimic, dacă nu există două-trei echipe puternice, echilibrate valoric, care să se bată foarte tare la titlu, e foarte greu. Mi-aduc aminte de performanţa Stelei din 1986, când a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Acum, nu că vreau să mă dau eu mare, să mă laud, dar dacă nu se întâmpla ca eu să preiau Dinamo şi să creez imediat o stare de dispută şi de concurenţă teribilă cu Steaua, dacă nu făceam acest lucru, Steaua 100% nu câştiga Cupa Campionilor, nu mai avea concurenţă. Competiţia e singura care creează valoare şi performanţă“, a explicat Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net