Mircea Lucescu e în război cu vedeta lui Şahtior Doneţk. Douglas Costa l-a jignit grav pe român!

Ultima actualizare:

    Antrenorul român a fost un mentor pentru mulţi brazilieni, dar unii l-au trădat urâtFoto: Arhiva personală
Antrenorul român a fost un mentor pentru mulţi brazilieni, dar unii l-au trădat urâtFoto: Arhiva personală

Mircea Lucescu a fost un adevărat alchimist în Ucraina, unde a transformat mulţi brazilieni de duzină în adevărate mine de aur.

O parte dintre aceştia, cum au fost Willian şi Fernandinho, au muşcat însă mâna care i-a hrănit şi s-au certat cu antrenorul român imediat ce au avut o ofertă mai bună. E cazul acum şi al lui Douglas Costa, care loveşte în român pentru că e disperat să plece la Chelsea. "Ar fi un vis împlinit să joc la Chelsea. Aş fi alături de unii dintre cei mai buni jucători din lume şi aş putea juca împotriva celor mai mari echipe din Europa. Dar ceea ce mă încântă cel mai mult la Chelsea este antrenorul. Mourinho este un antrenor foarte inteligent, probabil cel mai bun din lume. A avut performanţe la toate echipele unde a fost. El ar fi unul dintre lucrurile ce m-ar face fericit la Chelsea.

Am învăţat multe de la Lucescu. La Şahtior am ajuns cînd aveam 19 ani, iar Lucescu m-a ajutat să progresez în carieră. Pentru asta îi sînt foarte recunoscător. Dar ştiu că la Chelsea, sub comanda lui Mourinho, progresul meu ar fi mult mai mare decît dacă aş rămîne aici la Şahtior", a declarat Douglas Costa în presa braziliană.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net