Mircea Lucescu, dat afară! De 18 ani nu i s-a mai întâmplat asta

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Clubul rus Zenit Sankt Petersburg a anunţat duminică seară, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu tehnicianul român Mircea Lucescu, în ciuda faptului că acesta mai avea un an de contract, până în 2018.

"Consiliul director al lui Zenit Sankt Petersburg a luat decizia de a rupe anticipat contractul cu Mircea Lucescu", a fost mesajul ruşilor, care au ţinut să-i mulţumească lui Lucescu pentru eforturile depuse în sezonul care s-a încheiat.

Din păcate, rezultatele lui Zenit au fost dezamăgitoare (doar locul 3 în campionat şi cu eliminări premature în Cupa Rusiei şi Liga Europa), astfel că Mircea Lucescu a fost pus într-o postură inedită pentru el, aceea de a fi concediat înainte de termen.

Practic, ultima oară când antrenorul român de 71 de ani a cunoscut o asemenea umilinţă s-a întâmplat în urmă cu aproape două decenii, în 1999, atunci când a fost dat afară de italienii de la Internazionale Milano.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net