Mircea Lucescu: "Am vrut să vin gratis la naţională!"

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu Foto: Mediafax
Mircea Lucescu Foto: Mediafax

Deşi a refuzat oferta venită din partea FRF pentru a deveni selecţionerul României, tehnicianul lui Şahtior Doneţk spune acum că şi-ar fi dorit să revină pe banca naţionalei după plecarea lui Victor Piţurcă.

Şahtior merge ceas în Liga Campionilor, reuşind să obţină miecuri seara un nou succes concludent în faţa lui BATE Borisov, scor 5-0. Deşi are un parcurs foarte bun cu campioana Ucrainei în Ligă, Mircea Lucescu tânjeşte şi acum după echipa naţională.

Cu o săptămână înainte de partida cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, Lucescu senior a dat de înţeles că regretă faptul că a refuzat naţionala când a fost ofertat de FRF. "Aş fi dorit să antrenez România la meciul cu Irlanda de Nord. Aş fi venit fără bani. Datorez mult fotbalului românesc. Nu aş fi îndrăznit să cer bani. Pregătisem şi discursul, şi programul, tot. E adevărată informaţia", a spus Lucescu la Dolce Sport.

El nu a explicat şi de ce a refuzat naţionala, însă decizia sa pare să fie legată de trecut, atunci când a fost propus pentru a deveni antrenorul Ucrainei, dar a spus pas, motivând că este dificil să fie şi antrenor al unei echipe de club, şi selecţioner. Tehnicianul lui Şahtior a vrut, astfel, să păstreze o relaţie bună cu patronul Rinat Ahmetov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net