Minune! Timişoara, prima victorie în Liga I

Ultima actualizare:

    Bănăţenii au reuşit să învingă  pe CS U Craiova cu 3-2Foto: Sportpictures.eu
Bănăţenii au reuşit să învingă pe CS U Craiova cu 3-2Foto: Sportpictures.eu

Antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa, a jucat cu sabia deasupra capului, urmând a fi demis dacă pierdea meciul cu oltenii. El a povestit cum a reuşit să schimbe faţa unei echipe care până acum a fost zdrobită.

După cinci etape, „violeţii” au câştigat şi ei pentru prima dată în acest sezon, rezultatele fiind: Timişoara - Botoşani (restanţă din etapa 1), 0-5, Dinamo - Timişoara, 2-1, Timişoara - Pandurii, 1-3, Astra - Timişoara, 3-1. Au recuperat trei puncte din handicapul de 14 avut la startul Ligii I, pedeapsă dictată de comisii ca urmare a datoriilor uriaşe către jucători. Eroul s-a numit Bărbuţ, cel care a marcat în prelungirile jocului, după o cursă de 70 de metri.

„După dezastrul cu Botoşani, am lucrat altfel. Le-am dat băieţilor o zi liberă, că până acum doar de Sărbători făceam asta, dar am vrut să iasă din acel climat şi mi-a ieşit pasenţa”, a spus Popa.

Antrenorul a detaliat: „Am schimbat sistemul de joc, modul de organizare în apărare, am trimis la echipa secundă câţiva jucători şi acum îi felicit pe băieţi pentru ce au demonstrat pe teren”. „Popică” a evitat să comenteze arbitrajul, contestat de cei de la CS U Craiova, dar şi-a lăudat adversarii. „Au trei sau chiar patru jucători pe care i-aş vrea. Oricare dintre ei, inclusiv vreo doi care erau pe bancă. Acum ei nu s-au gândit să piardă, cum nici noi nu ne-am imaginat că o să câştigăm”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net