Minora agăţată de fotbalistul Adam Johnson: „Mi-a pus mâna în chiloţi”

Ultima actualizare:

    Adam Johnson
Adam Johnson

Adam Johnson (28 de ani), fost fotbalist la Manchester City şi Sunderland, a fost acuzat de un tribunal din Bradford pentru abuzarea sexuală a unei fetiţe de 15 ani, proces în uma căruia riscă să ajungă după gratii.

Presa din Anglia a dezvăluit detalii picante despre întâlnirea amoroasă dintre Johnson şi tânăra elevă. Fană înfocată a echipei Sunderland la care evolua Johnson, aceasta i-a cerut jucătorului un tricou cu autograf, iar de-aici lucrurile au scăpat de sub control. Ulterior, Adam Johnson a continuat să-i trimită mesaje fetei pentru a obţine de la ea un “sărut de mulţumire”.

Anchetată de poliţişti, minora a recunoscut că a făcut o “greşeală” atunci când a acceptat întâlnirea cu Adam Johnson în Range Rover-ul fotbalistului.

“Mi-a desfăcut nasturele de la pantaloni. I-a luat puţin timp să facă asta. Apoi mi-a dat pantalonii jos şi mi-a pus mâna în chiloţi. I-am dat sărutul de mulţumire şi mai mult de atât”, le-a explicat fata de 15 ani anchetatorilor.

Adam Johnsosn are peste 250 de meciuri în Premier League şi a jucat la toate categoriile de vârstă ale naţionalei Angliei, inclusiv la cea mare, pentru care a bifat 12 selecţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net