Milionar francez, vacanţă la Mamaia

Ultima actualizare:
Bacary Sagna
Bacary Sagna

Mamaia e noua Ibiza! Cel puţin aşa spun turiştii străini care vin la noi în ţară şi se bucură din plin de tot ce oferă litoralul românesc, în special zona de nord. De aceeaşi părere este şi fotbalistul francez Bacary Sagna, aflat în vacanţă cu familia şi prietenii la Mamaia.

Cine spunea că România nu este atractivă pentru turişti, se înşela. Litoralul atrage din ce în ce mai mulţi vizitatori, în special zona de nord, unde staţiunea Mamaia este văzută ca o oază a distracţiei şi luxului. Preţurile deloc mici îi trag ca un magnet pe oamenii cu bani, dornici de tot felul de distracţii. Este şi cazul fotbalistului francez Bacary Sagna, transferat în această vară de la Arsenal la Manchester City. Fundaşul de 31 de ani, plătit de City cu peşte şapte milioane de euro anual, a venit la Mamaia însoţit de vărul său şi de câţiva prieteni şi s-a cazat într-un resort de cinci stele din zona de nord a staţiunii.

”Am mai venit la Constanţa în urmă cu vreo zece ani, când eram la Auxerre, şi am jucat împotriva Farului în Cupa UEFA Intertoto. Mi-a plăcut mult şi le-am spus prietenilor mei că ar fi frumos să vizităm o altă ţară, cu o cultură diferită, aşa că am decis să venim în România. Ne place mult la Mamaia! Ar fi trebuit să ajungem încă de anul trecut, dar am ales atunci să mergem la Ibiza”, s-a confesat fotbalistul celor de la Gazeta Sporturilor. 

Cine e Bacary Sagna


    Bacary Sagna
Bacary Sagna

În vârstă de 31 de ani, Bacary Sagna nu a schimbat multe echipe în carieră. Şi-a făcut debutul în fotbalul mare la Auxerre, pentru care a evoluat cinci ani. Au urmat nu mai puţin de şapte ani la Arsenal, cu care a reuşit să cucerească doar FA Cup, în 2014, iar din iunie a semnat cu Manchester City.  Are 42 de meciuri la naţionala Franţei.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net