Mii de pariori înșelați și nu mai pot face nimic, ai putea fi următorul (P)

Ultima actualizare:

Află cum sunt păcăliți pariorii creduli care speră să dea lovitura peste noapte cumpărând ponturi așa zise „100% sigure”. Pe lângă faptul că cei care iau plasă le virează o sumă de bani escrocilor, aceștia mai și pierd bani jucând acele ponturi alese la întâmplare. În continuare te învățăm cum să te ferești de escrocheriile la pariuri!

Există oare meciuri aranjate la pariuri? Da, bineînțeles că există, însă despre acestea nu vei afla nimic niciodată, decât eventual după încheierea lor. Aici nu vorbim despre acele meciuri de la final de sezon sau la final de grupă, atunci când există un rezultat care avantajează ambele echipei, întrucât acestea pot fi anticipate cu ușurință de către urmăritorii unei competiții.

Sportivii care sunt implicați în blaturi nu dezvăluie aceste detalii niciodată pentru că riscă nu numai să-și încheie cariera sportivă, ci chiar să ajungă după gratii sau chiar să fie omorâți. Și mai mult decât atât, compromiterea unor alte persoane este o altă consecință care poate avea și mai multe repercusiuni asupra tuturor celor implicați (inclusiv asupra familiilor lor).

Simplu spus, frate, soră, unchi sau chiar o mamă de-a vreunui sportiv, dacă ar ajunge să cunoască o astfel de informație (deși este puțin probabil), nu ar intra niciodată pe internet să le ceară bani necunoscuților în schimbul acestei informații.În aceste genuri de situații, oricine ar merge numai pe persoane în care pot avea 100% încredere, iar acestea cu siguranță nu pot fi găsite pe internet.

Circulă pe internet informații despre meciuri aranjate? Din păcate, pe internet circulă numai minciuni legate de meciurile trucate. O serie de escroci își deschid grupuri pe Facebook, site-uri și alte canale media pentru a-i atrage pe cei naivi, arătându-le poze, video-uri și tot felul de probe falsificate care să evidențieze „succesul” lor la pariuri.Luându-le ochii celor interesați prin astfel de mijloace, reușesc să-i păcălească pe anumiți jucători promițându-le ponturi sigure, cu șanse 100% de reușită, ce dispun, de regulă, de cote mari – cum ar fi cele oferite pentru pariurile de tip 1 pauză/2 final sau invers.

Cum se face escrocheria? Există mai multe tipuri de a o pune în aplicare, însă obiectul comun al acestora constă în modalitatea de tranzacționare. Escrocii acceptă numai plată de tip pre-pay, cum ar fi Paysafecard, o modalitate care le asigură confidențialitate și anonimat. Sumele percepute pentru astfel de ponturi variază între 5 și 500 de Euro.

Ponturile câteodată nici nu mai sunt oferite după încasarea banilor, însă există și cazuri în care escrocii furnizează ponturi contradictorii către mai mulți utilizatori și astfel, după încheierea partidei, unii dintre aceștia chiar câștigă respectivele pariuri, însă acest noroc chior nu ține deloc mult…

Ce poți face dacă ai fost păcălit? Este o întrebare bună. Sincer, nu te văd ducându-te la cea mai apropiată secție de poliție pentru a le spune agenților că ai fost furat în timp ce încercai să afli informații despre meciuri aranjate…

Poți, bineînțeles, să te adresezi oamenilor legii însă realmente, nu ai nici o șansă să-ți vezi banii înapoi vreodată. Această metodă este foarte bine gândită și autorii acestor tipuri de escrocherii încă nu au fost prinși de către poliție. Așa că fă bine și stai în banca ta, ferindu-te să mai plătești vreodată vreun leu pentru a primi ponturi la pariuri. 

Unde găsești ponturi gratuite care se bucură de o rată bună de succes? Răspunsul este unul simplu: pe PariuriX.com site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, acolo unde tipsterii: Helmulth Duckadam, Dan Ștefănescu, Ionuț Angheluță, Marius Huțu și mulți alții oferă zilnic ponturi bine documentate din diverse competiții și sporturi. Este singurul site de specialitate care furnizează statisticile reale ale fiecărui tipster în timp real, iar profitul general al acestora poate fi accesat de asemenea pe site.

Sfat:Dacă vrei să câștigi la pariuri online nu uita să-ți verifici conturile nou deschise cât mai curând după înregistrare, pentru că dacă nu îi furnizezi operatorului documentele solicitate, acesta va fi obligat prin lege să-ți închidă contul în termen de 30 de zile.

PariuriX.compromovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net