Mihăiţă Neşu a mai primit o lovitură. Tatăl său a murit!

Ultima actualizare:

    Mihai Neșu a fost numit recent analist video la “U” ClujFoto: Mediafax
Mihai Neșu a fost numit recent analist video la “U” ClujFoto: Mediafax

Veştile triste par să nu se mai sfârşească pentru internaţionalul Mihăiţă Neşu, fostul fundaş stânga al Stelei şi al echipei naţionale. Tatăl lui a murit.

Update: MIhai Neşu a declarat că tatăl lui nu s-a sinucis, aşa cum s-a speculat: "S-a stins după o săptămînă la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienţa cardiacă, respiratorie şi renală. Dumnezeu sa-l odihnească! Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lîngă părinţii mei în ultimele lor luni", a scris fostul fotbalist pe Facebook. 

Corpul neînsufleţit al lui Mircea Neşu, tatăl fotbalistului Mihaiţă Neşu, va fi transferat la Spitalul Municipal din Oradea, la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsie, potrivit adevarul.ro.

Medicul Mircea Neşu, tatăl fotbalistului, a murit. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o sinucidere prin ingerarea unei cantităţi mari de medicamente.

În primăvara acestui an, mama fotbalistului a murit, femeia fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. Tragedia de atunci l-a determinat pe Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său. Din păcate, după doar câteva luni, tatăl fostului fotbalist a ales să-şi pună capăt zilelor.

Potrivit unor surse medicale, Mircea Neşu, în vârstă de 74 de ani, a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea în 12 octombrie, în stare foarte gravă, după ce a înghiţit o cantitate mare de medicamente, pe fondul unei depresii severe, provocate atât de decesul soţiei sale, în această primăvară, cât şi de faptul că suferea de o boală incurabilă, iar fiul său este imobilizat în cărucior.

Transferat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal, luni dimineaţă la ora 5.00, medicii i-au declarat decesul, nemaiputând să îl salveze.

Fiind o moarte suspectă, cazul a fost anunţat şi Poliţiei.

"Luni, în jurul orei 11.00, Poliţia Bihor a fost anunţată telefonic de un reprezentant al Spitalului Municipal «Gavril Curteanu» despre faptul că un bărbat de 74 de ani a decedat în spital. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după necropsie", a declarat subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Mircea Neşu
Mircea Neşu

Mircea Neşu (74 de ani) a venit la Cluj în anii ’60 ca student la Medicină şi a rămas în istoria clubului de fotbal. El a câştigat Cupa României din 1965 cu Universitatea, fiind titular într-o echipă devenită legendă. Zeci de ani mai târziu, numele Neşu revine la “U” Cluj, odată cu cooptarea lui Mihăiţă în staff-ul “şepcilor roşii”. Fostul internaţional, imobilizat într-un scaun cu rotile după cumplita accidentare din 2011, se va ocupa de analiza video a meciurilor şi antrenamentelor. După retragere, Mircea Neşu a rămas în fotbal ca arbitru şi, mai târziu, observator şi oficial în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Tata e într-o mare depresie. După ce a murit mama i-a fost şi mai greu, tot mai greu. Dar îl ajut, îl fac eu să treacă peste asta”, spunea Mihai Neşu în urmă cu câteva zile într-un interviu pentru siteul Ligii Profesioniste de Fotbal.

”Era de o săptămână în spital, la terapie intensivă, se pare că a cedat şi nu a putut fi salvat. E un alt necaz, din păcate, care l-a lovit pe Mihai. Zvonurile legate de sinucidere nu sunt adevărate”, a declarat George Ogăraru, bun prieten cu Mihăiţă, la Sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net