Mihai Pintilii ia 100.000 de euro pe un meci

Ultima actualizare:

    Pintilii a jucat ultima  oară la Pandurii,  în returul  campionatului trecutFOTO: Sportpictures.eu
Pintilii a jucat ultima oară la Pandurii, în returul campionatului trecutFOTO: Sportpictures.eu

Pe 1 iulie 2014, Mihai Pintilii era singurul stelist luat de Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Şefii lui Al Hilal au fost însă dezamăgiţi de ambii români, pe care i-au înlăturat în timp record. Nu fără consecinţe.

După doar 12 meciuri jucate, saudiţii s-au lămurit de valoarea lui Pintilii, pe care l-au împrumutat la Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul care o costase două milioane de euro pe Al Hilal a ştiut de atunci că şansele ca el să revină la Riadh sunt minime, dar atâta timp cât salariul îi mergea, n-avea de ce să se teamă.

Saudiţii au demonstrat însă din nou că e multă imagine în jurul bogăţiei lor, dar că de fapt sunt rău-platnici. În conturile lui Pintilii n-a intrat niciun bănuţ dinspre deşertul arab, astfel încât mijlocaşul le-a intentat proces la Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

Zilele trecute, elveţienii i-au trimis internaţionalului nostru răspunsul final, în care i-au dat câştig de cauză. Astfel, Al Hilal trebuie să plătească în 30 de zile salariul pe ultimul an al fotbalistului, care se ridică la 1,2 milioane de euro. Dacă împărţim această sumă la numărul meciurilor bifate pentru arabi, observăm că actualul jucător al lui Hapoel Tel-Aviv trebuie să încaseze o medie de 100.000 de euro pentru fiecare apariţie.

Antal măreşte colonia românilor din Tel-Aviv

Israel este denumită biblic drept „Tărâm al făgăduinţei”, dar acest lucru pare să se aplice mai nou şi fotbalului. După ce Mihai Pintilii a fost primit la Hapoel ca un „Mesia” şi a fost pus direct căpitan de echipă, iar Claudiu Bumba a semnat şi el cu „Muncitorii”, un al treilea român a ancorat ieri pe ţărmul estic al Mediteranei. Este vorba despre fostul jucător al Vasluiului şi Oţelului, Liviu Antal, ultima dată la Beitar Ierusalim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net