Messi, umilit pe teren

Ultima actualizare:

    Argentinianul  s-a făcut de râs la  o fază, dar a reuşit  să marcheze  din penaltyFoto: AFP
Argentinianul s-a făcut de râs la o fază, dar a reuşit să marcheze din penaltyFoto: AFP

Sud-americanii se află într-un mini turneu în Anglia, dar testul cu Croaţia a arătat că vedete ca Messi, Di Maria sau Tevez, cel care a revenit la naţională după trei ani, nu sunt de neoprit. Leo Messi a fost ridiculizat de Milan Badelj, faza fiind apreciată de toţi cei prezenţi pe arena Upton Park din Londra.

Europenii au început partida în forţă, iar Sharbini a produs surpriza în minutul 11 (scor 1-0). Messi a început imediat ofensiva, dar a avut parte de o umilinţă pe care a trăit-o foarte rar pe un teren de fotbal. Milan Badelj, mijlocaşul italienilor de la Fiorentina, a interceptat o minge lansată de argentinieni, iar Messi l-a atacat pentru a recupera! Însă, calm, Milan i-a trecut mingea printre picioare starului “pumelor”, care a rămas fără nici o reacţie, în timp ce fanii aflaţi în tribune se amuzau de neputinţa sa. 

Driblingul a fost cu atât mai reuşit cu cât un jucător cotat la cinci milioane de euro a umilit vedeta fotbalului mondial, una evaluată la 120 de milioane de euro. Totuşi, argentinieni au reuşit să se impună prin Ansaldi (49) şi Messi (57), gol din penalty. Oricum, liderul “pumelor” şi al Barcelonei a mai avut câteva ocazii de a înscrie, dar niciuna nu a fost materializată pe tabelă, scor final 2-1. După “şocul” suferit în faţa lui Badelj, “decarul” Argentinei, alături de colegii săi, a luat trenul către Manchester. Acolo, naţionala sud-americană va da piept cu Portugalia, echipa condusă de Ronaldo, rivalul său şi din campionatul Spaniei, de la Real Madrid. 

Partida va avea loc marţi, pe stadionul Old Trafford, acolo unde Cristiano se simte ca acasă, după ce a activat la Manchester United timp de mai multe sezoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net