Messi spune adio naționalei

Ultima actualizare:

    Messi a marcat  55 de goluri  pentru naţionala  Argentinei
Messi a marcat 55 de goluri pentru naţionala Argentinei

La două zile de când a devenit cu un an mai bătrân, împlinind 29 de ani, Leo Messi a contribuit decisiv la eşecul Argentinei din finala ediţiei centenare a Copa America.

Argentina a fost învinsă la penalty-uri de Chile, cu 4-2, după ce după 120 de minute scorul fusese 0-0. La loviturile de departajare, „pumele” au fost trădate chiar de Messi. Chilienii au executat primii şi au ratat prin Vidal. Leo putea să-şi aducă echipa în avantaj, dar a tras tare şi peste poartă. Ulterior, chilienii n-au mai ratat nici o lovitură, însă Argentina a făcut-o prin Biglia. Cu Messi în echipă însă, naţionala sud-americană a bifat patru eşecuri în ultimul act, 2007, 2015 şi 2016 (Copa America) şi 2014 (Campionatul Mondial).

Alţi 6 jucători vor să renunţe

„Pentru mine, capitolul echipei naţionale s-a încheiat. Decizia este luată”, a anunţat starul argentinian la finalul partidei cu Chile. Messi cocheta mai demult cu această idee, nemulţumit de faptul că toate eşecurile echipei sunt puse în spatele său, dar acum a afirmat răspicat că nu mai e cale de întors. În 11 ani petrecuţi la echipa naţională, el a jucat 113 meciuri şi a marcat 55 de goluri, fiind golgheterul all-time al naţionalei ţării sale. Decizia lui Messi provoacă însă un cutremur de proporţii în naţionala Argentinei. Alţi şase jucători de bază vor să facă acelaşi lucru şi să renunţe la tricoul alb-albastru.  Este vorba despre Mascherano, Aguerro, Lavezzi, Di Maria, Higuain şi Biglia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net