Messi ratează şi «El Clasico»

Ultima actualizare:

    Messi s-a simţit mereu în largul lui pe teren la  meciurile cu Real MadridFoto: AP
Messi s-a simţit mereu în largul lui pe teren la meciurile cu Real MadridFoto: AP

Leo Messi a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern al piciorului stâng, iar medicii au anunţat că va putea juca din nou după un repaus de două luni. Fanii Barcelonei sperau să-şi revină la timp pentru “El Clasico”, dar antrenorul Luis Enrique a dat de înţeles că nu-l va avea în teren.

Una dintre cele mai mari rivalităţi fotbalistice se va desfăşura la data de 21 noiembrie. Barca şi Real se vor confrunta în primul lor derby al sezonului, dar suporterii nu vor vedea şi un duel Messi – Cristiano Ronaldo. Argentinianul e în refacere după ce la meciul cu Las Palmas s-a “rupt”. Deşi, sâmbătă (31 octombrie), Barcelona a jucat cu Getafe, toată lumea discuta doar despre “cazul” Messi, iar veştile nu sunt îmbucurătoare.

“Vrem ca Messi să revină cât mai repede la potenţialul său maxim, doar la asta ne gândim, dar nu am fixat o dată anume când se va întâmpla, totul depinde doar de el”, a spus antrenorul Enrique. Apoi, a continuat: ”Cel mai important e să fie apt sută la sută, nu contează când va putea juca, înainte sau după El Clasico. Sezonul e lung şi nu am de ce să-l forţez”. Tehnicianul a explicat şi de ce s-ar lipsi de Messi în partida cu Real Madrid. “Pentru mine e important să câştigăm campionatul, iar meciul cu Real Madrid nu va decide cine va lua titlul. Eu vreau să dau multe goluri, să nu încasez atât de multe şi să obţinem victorii, astea sunt obiectivele”, a mai spus antrenorul Barcelonei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net