Messi rămâne la Barcelona până în 2022!

Ultima actualizare:

    Messi e cel mai bun  marcator din istoria  clubului FC Barcelona Foto: AP
Messi e cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona Foto: AP

FC Barcelona vrea să îi prelungească internaţionalului Lionel Messi contractul până în 2022, an în care gruparea catalană îşi va inaugura noul stadion, susţine publicaţia Mundo Deportivo, preluată de news.ro. Messi, care în iunie va împlini 29 de ani, are contract cu FC Barcelona până la 30 iunie 2018.

“Stadionul, pentru care urmează să se anunţe echipa de arhitecţi şi să se cunoască primele detalii cu privire la forma sa, va fi finalizat în sezonul 2021/2022. Şi cine este mai potrivit decât Leo Messi, cel mai bun fotbalist din istoria clubului, pentru a-l inaugura în calitate de lider al echipei?”, notează Mundo Deportivo.

În prezent, căpitanul echipei FC Barcelona este Andres Iniesta, care este cu trei ani mai mare decât Messi, iar argentinianul este vicecăpitan. Lionel Messi este legitimat la FC Barcelona de la vârsta de 14 ani. Argentinianul de debutat în echipa principală a grupării catalane în 2004 şi de atunci a jucat în peste 400 de meciuri şi a câştigat de şapte ori campionatul Spaniei, de trei ori Cupa Spaniei, de şase ori Supercupa Spaniei, de patru ori Liga Campionilor, de trei ori Supercupa Europei şi de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor, precum şi numeroase trofee individuale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net