Mendieta mixează fotbalul

Ultima actualizare:

    Fostul mare fotbalist spaniol, acum  DJ profesionist, i-a delectat pe fanii  din Milano cu câteva ore înainte  de finala Ligii Campionilor
Fostul mare fotbalist spaniol, acum DJ profesionist, i-a delectat pe fanii din Milano cu câteva ore înainte de finala Ligii Campionilor

În plin centrul oraşului Milano, Gaizka Mendieta a făcut un show de neuitat, dar nu cu mingea de fotbal, ci la pupitru, în calitate de DJ.

După ce îşi agaţă ghetele-n cui, fotbaliştii se orientează rareori spre alte meserii, preferând să lucreze tot în fenomenul sportiv.

Mendieta s-a apucat  de muzică după ce  a terminat cariera de  fotbalist profesionist
Mendieta s-a apucat de muzică după ce a terminat cariera de fotbalist profesionist

Una dintre excepţii este cazul lui Gaizka Mendieta, un mijlocaş care făcea furori în tricoul Valenciei la începutul anilor 2000. Fost coleg cu Adrian Ilie în echipa „liliecilor”, spaniolul cu 40 de selecţii la naţională s-a retras din activitate în 2008 şi a îmbrăţişat cariera de DJ profesionist. Ieri, la Milano, cu ocazia finalei Ligii Campionilor dintre Real şi Atletico (meci terminat după închiderea ediţiei), Mendieta a fost invitat de organizatori pentru a-şi etala calităţile. A ieşit un spectacol unic de aproximativ o oră, pe ritmul melodiilor mixate de fostul fotbalist.„A fost mereu pasiunea mea. Când eram la Valencia şi aveam meci sâmbătă, fugeam noaptea în club, dar totdeauna deghizat”, a mărturisit Mendieta. „Nu am niciodată o listă de melodii. Prefer să văd ce-i place publicului şi mă adaptez. Ca fotbalist, ai puţine secunde să decizi ce faci cu mingea. La fel e şi la pupitru, când trebuie să alegi următoarea melodie. Pot să mixez orice, de la Aretha Franklin la Lou Reed”, a spus DJ Mendieta.

Alţi jucători care sunt îndrăgostiţi de muzică

Slaven Bilic

Actualul antrenor al echipei engleze West Ham e un rocker înrăit. El şi-a înfiinţat propria formaţie de heavy-metal, Rawbau, în care croatul e chitarist.

Carlos Tevez

Înainte de a se consacra pe terenul de fotbal, atacantul argentinian şi-a încercat norocul în muzică. Alături de fratele său Diego, „Apaşul” a pus bazele trupei Piolavago, care există şi în prezent.

Victoraş Astafei

La noi, mijlocaşul Petrolului e cel mai cunoscut fotbalist care trăieşte muzica la cote maxime. Astafei a reuşit chiar să scoată un album hip-hop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net