Meci de totul sau nimic pentru Steaua

Ultima actualizare:

    Keşeru a marcat de trei ori în tur, contra celor de la AalborgFoto: Mediafax
Keşeru a marcat de trei ori în tur, contra celor de la AalborgFoto: Mediafax

Mai sunt două etape de jucat în grupele Ligii Europa şi orice se poate întâmpla în grupa J, din care fac parte şi românii. Trei echipe, Dinamo Kiev, Steaua şi Aalborg, în această ordine, se bat pe primele două locuri.

În acest context meciul de diseară, de la Aalborg poate fi decisiv în economia calificării. Mai exact, dacă Steaua învinge în Danemarca e sigură de calificarea în şaisprezecimile Ligii Europa. Danezii vor răzbunare după acel 0-6 din tur, pentru că o victorie la orice scor o poate trece peste Steaua în clasament cu doar un meci înainte de finalul fazei grupelor. Partida care se va juca de la ora 20.00 este una de totul sau nimic şi din alte puncte de vedere.

Odată cu o eventuală ratare a calificării, Steaua pierde foarte mulţi bani, dar şi câţiva jucători importanţi care evită deocamdată să-şi prelungească contractele. În această situaţie sunt portarul Arlauskis, fundaşul Latovlevici şi mijlocaşii Sânmărtean şi Prepeliţă, care aşteaptă să vadă nivelul la care va juca echipa pentru a semna sau nu angajamente noi. În acest moment cu toţii au oferte din străinătate şi meciul cu Aalborg e vital în acest sens.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net