Maxim, lăudat la debutul pentru Mainz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alexandru Maxim a schimbat echipa în Germania pentru că Stuttgart nu-i mai garanta locul de titular. La Mainz a venit însă ca o vedetă şi, cel puţin deocamdată, confirmă acest statut.

Sezonul 2017-2018 de Bundesliga începe abia pe 18 august, iar nemţii nu s-au grăbit să revină din vacanţă. Mainz a început treaba de câteva zile, având în vedere că primul meci oficial, în Cupă, cu Hansa, va avea loc peste o lună. Totuşi, noua echipă a lui Maxim a plecat direct cu mingea la picior, nu cu forţă şi atletism, aşa cum fac alte echipe. Imediat după reunire s-a programat un amical cu Alemannia Aachen, echipă din Liga a IV-a, câştigat de prim divizonară cu 2-1.

Alexandru Maxim a intrat pe teren imediat după pauză şi, prin evoluţia lui, a întors scorul în favoarea lui Mainz, care a intrat la cabine condusă. Jurnaliştii celui mai cunoscut ziar german, Bild, care l-au criticat constant pentru inconstanţa de la VFB, au fost unanim de acord că avem parte de un alt Maxim.

”Maxim a confirmat imediat. A controlat din prima clipă mijlocul lui Mainz. Primele lui 45 de minute sunt dătătoare de speranță. Cu astfel de evoluții va fi un succesor demn al lui Yunus Malli, plecat la Wolfsburg, în iarnă, pentru 12,5 milioane de euro. A primit aplauze la scenă deschisă din partea celor 2.600 de fani în minutul 58, atunci când a șutat puternic. Apoi, ca un adevărat regizor, a coordonat jocul, a executat cornerele, a distribuit baloanele și le-a dat indicații colegilor. Maxim a fost ca un șef pe teren”, au scris aceştia.

Şi nu doar ziariştii au fost încântaţi de român, ci şi Sandro Schwarz, antrenorul care l-a dorit la Mainz. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net