Maxim a călcat pe bec şi în liga a doua

Ultima actualizare:

    Deşi VfB Stuttgart e în divizia secundă germană, mijlocaşul  român continuă să lustruiască banca de rezerveFoto: Mediafax
Deşi VfB Stuttgart e în divizia secundă germană, mijlocaşul român continuă să lustruiască banca de rezerveFoto: Mediafax

Alexandru Maxim l-a supărat rău pe antrenorul şvabilor, Jos Luhukay, care l-a pedepsit pe internaţionalul nostru scoţându-l din primul 11.

Retrogradarea lui Stuttgart ar fi trebuit să reprezinte un nou început pentru cariera lui Maxim, care a ratat Euro 2016 din cauza faptului că nu avea meciuri în picioare în Bundesliga. Ajuns vedetă a celor de la VfB în liga a doua, Alex Maxim a început cu stângul sezonul. În primele trei meciuri oficiale, decarul alb-roşilor a fost în două rânduri rezervă, de neînţeles atât pentru fanii echipei, cât şi pentru presa germană. Luat la întrebări după meciul de Cupă cu Hamburg (3-0), de la finalul săptămânii trecute, antrenorul Jos Luhukay a răbufnit. „De ce trebuie să vă spun de ce nu joacă Maxim? Nu trebuie să dau explicaţii, el ştie de ce nu joacă. Mă întreb de ce se face atâta caz despre asta”, a afirmat tehnicianul olandez al lui Stuttgart. E o declaraţie care spune multe şi lasă de înţeles că Alex Maxim l-a supărat cu ceva pe Luhukay, cel mai probabil cu lipsa de seriozitate de la antrenamente. „E clar, nu va mai dura mult până când starul din perioada de pregătire va ajunge doar rezervă”, a notat unul dintre ziarele din Stuttgart. Un transfer pe ultima sută de metri (fereastra de „mercato” se încheie la finalul lunii august) ar fi soluţia ideală pentru Maxim, însă e greu de crezut că se va găsi un club care să plătească pentru un jucător care a dezamăgit crunt în ultimii ani.

Tătăruşanu e «dezastru»!


    Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Un alt stranier care trece prin clipe grele la echipa de club e portarul Fiorentinei, Ciprian Tătăruşanu, lucru care ne îngrijorează în perspectiva meciului România – Muntenegru de la 4 septembrie. „E un dezastru la jocul cu piciorul”, au remarcat italienii după evoluţia românului în prima etapă din Serie A, 1-2 pe terenul campioanei Juventus.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net