Martina Hingis, finală după 12 ani

Ultima actualizare:

    Martina Hingis şi  Flavia Pennetta joacă  azi contra rusoaicelor  Makarova şi Vesnina  pentru titlul suprem  la US OpenFoto: Guliver / Getty / Images
Martina Hingis şi Flavia Pennetta joacă azi contra rusoaicelor Makarova şi Vesnina pentru titlul suprem la US OpenFoto: Guliver / Getty / Images

La 33 de ani, Martina Hingis trăieşte o a doua tinereţe în tenisul feminin. Diseară, fosta lideră mondială are şansa unui nou titlu major.

Martina Hingis nu s-a întors pe terenurile de tenis doar pentru a face figuraţie. Elveţianca nu mai participă în turneele de simplu, însă e o jucătoare redutabilă la dublu. S-a văzut acest lucru şi în aceste zile la US Open, unde Hingis a ajuns până în finală alături de italianca Pennetta. Exceptând titlul la dublu mixt (o probă cu impact comercial mult inferior) cucerit în 2006, la Australian Open, Martina Hingis a jucat ultima dată cu un trofeu major pe masă în urmă cu 12 ani.


    Foto: Guliver / Getty / Images
Foto: Guliver / Getty / Images

În 2002, ea făcea pereche cu rusoaica Anna Kurnikova şi reuşea să se impună la Open-ul australian. Dacă Hingis şi Pennetta vor câştiga astăzi finala cu rusoaicele Makarova şi Vesnina, elveţianca îşi va trece în palmares al 16-lea titlu de Mare Şlem, la o distanţă de 18 ani de primul, bifat în 1996 la Wimbledon, tot la dublu. Atunci, Hingis era o puştoaică de 15 ani şi 9 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net