Marius Şumudică nu are contract la Astra

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică  nu a semnat încă  un nou contract cu AstraFoto: Mediafax
Marius Şumudică nu a semnat încă un nou contract cu AstraFoto: Mediafax

Marius Şumudică a transferat o echipă întreagă în acestă vară şi se pregătea de cupele europene. Totuşi, el nu figurează în acte ca antrenor, pentru că, cel puţin până acum, nu s-a înţeles cu patronul Niculae pentru un nou contract.

„Şumi” are o situaţie incertă la clubul din Giurgiu. „Astralii” s-au întors din cantonament, iar tehnicianul de 44 de ani, însoţit de avocat, s-a deplasat la sediul uneia dintre firmele patronului Ioan Niculae. Finanţatorul e după gratii, dar le-a transmis reprezentanţilor săi ce condiţii îi acceptă lui Şumudică. Şeful vrea să-i achite o leafă de 10.000 de euro lunar pentru o înţelegere de doi ani, în timp ce antrenorul doreşte şi bonusuri pentru performanţă, plus garanţia că nu vor fi întârzieri salariale în privinţa sa, a celor din staff şi mai ales a jucătorilor.

Conducătorii nu au oferit vreo certitudine în privinţa achitării la timp a banilor şi nici nu i-au acceptat prima legată de calificarea în grupele Ligii Europa, Astra fiind acum în turul doi preliminar. Părţile nu au ajuns la un acord, sunt în tratative, dar e posibilă şi varianta ca Astra să aibă pe altcineva pe bancă la debutul de vineri în Liga I.

„Ce să mai zic de transferuri, când deocamdată n-am rezolvat cu mine?!”, a afirmat nervos Şumudică. Antrenorul vrea să-şi treacă în contract toate clauzele referitoare la sumele pe care le-ar primi dacă formaţia îşi îndeplineşte obiectivele, gen clasarea pe podium în Liga I, obţinerea Cupei României sau a Cupei Ligii, fiindcă nici până acum nu şi-a luat banii cuveniţi de la alte cluburi unde şi-a atins ţelurile şi nu mai vrea să fie păcălit.

A adus zece jucători

Geraldo Alves  este unul dintre cei mai buni  străini din Liga I
Geraldo Alves este unul dintre cei mai buni străini din Liga I

Până să-şi clarifice situaţia, Şumudică a fost activ în privinţa lotului şi l-a schimbat din temelii. Ultima achiziţie e Pedro Queiros Miguel Barbosa, un fundaş ce în 2008 a trecut şi pe la Gloria Bistriţa. El e al zecelea pe lista achiziţiilor din această vară, restul fiind Lovin, Ricardo Alves, Daniel Florea, Alexandru Stan, Geraldo Alves, Dandea, Boşneag, Hurdubei, Boldrin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net