Marius Niculae, "câine" de Sărbători

Ultima actualizare:

    Marius Niculae a jucat ultima dată la Dinamo în 2012Foto: Mediafax
Marius Niculae a jucat ultima dată la Dinamo în 2012Foto: Mediafax

Marius Niculae negociază întoarcerea la Dinamo, condiţia fiind să nu aibă statut de rezervă, cum i s-a propus în vară. În schimb, şefii au mână liberă să-i treacă ce salariu vor. Marius Niculae (33 de ani) e dorit în „Ştefan cel Mare”, acolo unde s-a format şi a câştigat trofee.

 Acum câteva luni a fost aproape de a semna, dar propunerea de a face tuşa l-a jignit. În prezent, conducătorii şi-au schimbat atitudinea şi mutarea s-ar putea realiza până de Sărbători. „Săgeată” a vrut să semneze cu roş-albii încă din august, leafa nu-l interesa, cerea o sumă modică, doar dorea să joace.

Oficialii dinamovişti i-au propus 3.500 de euro, a fost de acord, însă s-a enervat când a aflat adevărul: rezervă de lux! Acum se doreşte ca el să fie omul care să-i crească pe tineri în jurul lui. Banii au fost lăsaţi pe ultimul loc, el având oricum o avere impresionantă. Revenirea în activitate l-ar ajuta să uite de grijile din familie, el trecând în acestă perioadă printr-un divorţ. Dacă transferul se va realiza, ar urma ca după un timp, Niculae să fie „crescut” pentru un post administrativ, acolo unde va face echipă cu Dănciulescu. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net