Maradona, cununat de Papă?

Ultima actualizare:

    Maradona  şi Rocio Oliva sunt  împreună de doi ani
Maradona şi Rocio Oliva sunt împreună de doi ani

La 53 de ani, Diego Armando Maradona vrea să se aşeze din nou la casa lui. De această dată, starul argentinian a apelat la relaţia de amiciţie cu Papa Francisc, pe care l-a rugat să oficieze cununia religioasă.

După o relaţie zbuciumată de doi ani cu Rocio Oliva, o femeie cu 30 de ani mai tânără, Diego Maradona a decis să-şi ducă iubita la altar. Fostul mare fotbalist a anunţat că nunta va avea loc la 13 decembrie, în capitala Italiei.

De ce la Roma? Surse apropiate argentinianului au dezvăluit faptul că Maradona a stabilit deja ca ceremonia religioasă să aibă loc la Vatican şi să fie condusă chiar de către Papa Francisc. Cel mai înalt prelat al Bisericii Romano-Catolice e conaţional cu Maradona şi un mare iubitor al fotbalului, recunoscută fiind pasiunea sa pentru echipa de club San Lorenzo.

Pentru ca Papa să-i poată cununa pe Diego şi pe Rocio, o singură problemă stă în calea cuplului de îndrăgostiţi. Mai exact, înainte de a o lua de soţie pe actuala sa prietenă, sud-americanul va trebui să-şi anuleze prima căsătorie, cu Claudia Villafane, de care a divorţat în 2004, după 15 ani de căsnicie.

Papa Francisc
Papa Francisc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net