Mâine, ora 21.45, finala Ligii Campionilor: Real - Atletico

Ultima actualizare:

    Trofeul Ligii Campionilor e cel mai râvnit de cluburile din Europafoto: Click
Trofeul Ligii Campionilor e cel mai râvnit de cluburile din Europafoto: Click

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Atletico reprezintă o reîntâlnire între cele două rivale, ele jucând în ultimul act al competiţiei şi acum doi ani. Atunci, Atletico a fost egalată în minutele de prelungiri, iar în minutele suplimentare, Real a marcat de trei ori şi a câştigat cu 4-1.

"Nu există revanşă în fotbal. Există doar noi oportunităţi. Revanşă e un cuvânt negativ. Oportunitate este un cuvânt despre optimism, încredere şi ceea ce urmează să vină. Asta este ceea ce vrem să arătăm în Liga Campionilor", a spus antrenorul celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone.

"Echipa din 2014 a mers în finală la şase zile după meciul decisiv pentru titlu, cu Barcelona, şi cu doi dintre cei mai importanţi jucători, Arda Turan şi Diego Costa, accidentaţi. Probabil că era o echipă mai matură, cu jucători ca David Villa, Raul Garcia, Diego, Jose Sosa şi Mario Suarez. Actuala echipă e diferită, pentru că are mulţi jucători tineri, care trec pentru prima oară prin asta. Cu siguranţă vor ieşi mult mai maturi din această experienţă", a mai spus el.

"Deja am jucat cu două dintre cele mai bune trei echipe din lume, iar acum o înfruntăm pe a treia, în finală. Real este diferită de Barcelona şi Bayern. E o echipă mai directă şi care reprezintă o ameninţare uriaşă la fazele fixe. E foarte puternică din punct de vedere defensiv, iar Casemiro a adus echilibru unei formaţii care are foarte mare forţă ofensivă. Vom fi pregătiţi să jucăm meciul în termenii noştri. Asta va fi suficient ca să facem ce ne-am propus, adică să câştigăm", a precizat antrenorul de 46 de ani.

De partea cealaltă, Real Madrid e cea mai titrată echipă din competiţie având zece trofee. Pentru cucerirea celei de a 11-a Cupe, jucătorii vor lua o primă de 600.000 de euro fiecare.

Vedeta Cristiano Ronaldo şi-a revenit după ultimele probleme musculare şi a spus că doar dacă va fi în cârje nu va juca finala.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net