Mai pleacă Piţurcă de la naţională? „Sub 1% şanse“

Ultima actualizare:

    Tehnicianul român e dorit în Arabia SaudităFoto: Mediafax
Tehnicianul român e dorit în Arabia SaudităFoto: Mediafax

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a susţinut, luni, o conferinţă de presă, în cadrul căreia a vorbit despre lotul cu care va aborda primul meci din preliminariile Campionatului European 2016. Partida cu Grecia este programată pe 7 septembrie, în deplasare, fără spectatori.

„Începe o nouă campanie de calificare a echipei României. Primul adversar e Grecia, echipa considerată cea mai valoroasă din grupă. Ca de obicei sunt anumite probleme în lot, lipsesc anumiţi jucători, din diverse motive. Lotul pe care-l am la dispoziţie e format din cei mai valoroşi şi în formă jucători ai momentului. Dacă reuşim să învingem, ar fi aproape ca o calificare. Pe Florin Gardoş şi Lucian Sânmărtean aş fi vrut să-i convoc, dar din păcate, acesta din urmă s-a accidentat chiar înainte de meciul cu Grecia. El a început să fie mult mai responsabil odată venit la Steaua, eu eram mulţumit de prestaţiile lui şi cu siguranţă ar fi fost chemat. Şansele să plec la o echipă din Golf sunt sub 1%. Nu am vorbit cu niciun oficial al vreunui club, ceea ce a apărut sunt doar speculaţii“. a declarat Piţurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net