Maftei şi Şumudică vor să îngroape Rapidul

Ultima actualizare:

    Maftei şi Şumudică sunt cunoscuţi pentru simpatia lor faţă de Rapid
Maftei şi Şumudică sunt cunoscuţi pentru simpatia lor faţă de Rapid

Rapid l-a demis pe Ionel Ganea şi vrea să-şi dea restart cu Marian Rada, aflat la nici el nu mai ştie câtelea mandat pe banca giuleştenilor. La debut, în faţă îi stau însă doi renegaţi, iar miza e uriaşă: saltul deasupra locurilor retrogradabile.

Concordia Chiajna şi Rapid au câte opt puncte în clasamentul Ligii I, fapt care le situează pe locurile 13, respectiv 15, care la finalul sezonului duc în eşalonul secund. Victoria e vitală pentru ambele echipe, mai ales că se anunţă o luptă directă pentru salvare. Cine o va obţine, însă? Ilfovenii antrenaţi de rapidistul Marius Şumudică, sau giuleştenii lui Marian Rada? „Şumi-gol” a fost în cărţi pentru postul de tehnician în Grant până de curând, dar se pare că n-a obţinut decât statutul de adversar. Alături împotriva alor săi îi va sta Vasile Maftei, legendă în Giuleşti şi fost căpitan al vişiniilor ani la rând, retras spre Ilfov la 33 de ani.

În ciuda dovezilor de dragoste cu pupat gazonul, pusul în genunchi în faţa galeriei şi alte astfel de gesturi, Şumudică n-a prea mişcat în faţa Rapidului când a fost adversar. S-a întâmplat în trecut cu Astra, Bistriţa sau Vaslui. Pe lângă cei doi, duşman îi va fi lui Bornescu şi compania şi brazilianul Olberdam, fost şi el la Rapid, în 2011. Concordia – Rapid se va juca diseară, la Chiajna, de la ora 21:00, în direct pe Look TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net