Luni e Viitorul - Steaua. Reghe, acum e pe bune!

Ultima actualizare:

    Chitu a marcat in 2013, dar va fi prezent pe teren si azi pentru ViitorulFoto: Mediafax
Chitu a marcat in 2013, dar va fi prezent pe teren si azi pentru ViitorulFoto: Mediafax

În primul său mandat la Steaua, Reghecampf a fost învins acasă cu 5-2 de Viitorul, meci considerat „suspect” la acea vreme.

Seria celor două meciuri în trei zile dintre Viitorul şi Steaua e deschisă în această seară, la Ovidiu, cu confruntarea din campionat. Duelul dintre Reghecampf şi Hagi nu va semăna deloc cu celebrul 2-5 suferit de stelişti în mai 2013.

În urmă cu trei sezoane (2012-2013), Steaua lui Reghe era deja campioană când a primit vizita Viitorului antrenat din umbră de patronul Gică Hagi. Echipa „Regelui” se bătea atunci să scape de retrogradare, victoria cu 5-2 obţinută în Ghencea fiind în cele din urmă decisivă. „Din vară va continua altcineva în locul meu. Nu-mi arde de glume şi de râs, eu nu fac astfel de lucruri murdare la Steaua. Eu vreau să-mi fac treaba cu capul sus”, spunea la acea vreme Reghecampf, aluzie la faptul că unii jucători s-ar fi dat la o parte peste capul său pentru a-l ajuta pe Gică Hagi, naşul patronului Becali.

Acum, la doi ani şi jumătate după acea întâlnire de pomină, lucrurile stau cu totul altfel. Reghecampf s-a întors la Steaua şi i-a găsit pe roş-albaştrii în criză, sub Viitorul în clasament, formaţia lui Gică Hagi având un avantaj de şase puncte. Astfel, orice eşec de-acum înainte al Stelei împotriva rivalelor din play-off înseamnă îndepărtarea echipei lui Reghecampf de titlu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net