Lui Bilaşco i-a dat voie să joace cu degetul rupt

Ultima actualizare:

    Bilaşco a jucat în  Liga Campionilor cu  un bandaj special
Bilaşco a jucat în Liga Campionilor cu un bandaj special

Staff-ul naţionalei, prin mâna noului medic, Laurenţiu Oproiu, par să facă tot posibilul pentru a-l cataloga pe Denis Alibec drept inapt medical pentru Euro 2016.

Problema la un deget al mâinii stângi e una cu care se poate juca fotbal, dar medicii din anturajul FRF continuă să susţină ideea necesităţii operaţiei imediate. Marius Bilaşco, fost campion cu Unirea în 2009, spune că a avut aceeaşi fractură ca Alibec, dar acelaşi medic, Laurenţiu Oproiu, l-a bandajat şi i-a dat voie să joace cu această problemă chiar în cupele europene. „Când eram la Urziceni, am suferit o fisură la unul dintre degete. Medic era chiar Laurenţiu Oproiu, actualul doctor al naţionalei. Nu am avut probleme să joc. Mi s-a luat forma mâinii pentru a mi se face un material special, care să mă protejeze şi care să fie şi omologat, fiindcă urmau meciuri în Liga Campionilor. Am fost controlat de arbitru şi de observator înainte de startul partidelor şi mi s-a dat acceptul să joc. Nu ştiu de ce nu gândeşte la fel şi acum. Există soluţii şi pentru Alibec”, a dezvăluit Bilaşco.

Se pregătesc în frigul din Munţii Alpi

Naţionala României e de miercuri la Saint Vincent, o staţiune fabuloasă de la poalele Alpilor italieni, doar că ei n-au mers acolo în vacanţă, ci să se pregătească pentru Euro. Pentru asta ar fi fost nevoie de vreme bună şi terenuri impecabile, însă au cam avut ghinion. În munţi e frig, maximum 13 grade şi plouă frecvent, fapt care strică planurile tricolorilor. Din păcate, în aceste condiţii e şi risc mare de accidentări, dar toată lumea speră să fim feriţi de aşa ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net