Lucescu, înfrânt dramatic la Krasnodar

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu  a avut ghinion teribil  la ultimul meci din  campionatul Rusiei
Mircea Lucescu a avut ghinion teribil la ultimul meci din campionatul Rusiei

Mircea Lucescu părea să fi intrat într-o zodie norocoasă la Sankt Petersburg, echipa lui revenind de două ori miraculos de la 0-3, respectiv 0-2, cu Maccabi Tel Aviv şi Rostov, pentru a câştiga meciurile. Duminică seara, ghinionul şi-a luat însă revanşa.

Zenit a jucat o partidă grea pe terenul lui Krasnodar, dar a dominat copios şi a deschis scorul meritat, în minutul 86. Perfect pentru orice echipă serioasă, care ar fi trebuit să ştie să gestioneze ultimele minute şi să ia toate punctele. Două greşeli în apărare au costat-o însă scump pe echipa lui Lucescu. O intervenţie ratată a italianului Criscito, în al doilea minut de prelungire, i-a permis lui Izmailov să egaleze, iar la ultima fază, georgianul Okriashvili a dat lovitura din foarfecă, tot după o respingere haotică a apărării lui Zenit. Astfel, Mircea Lucescu s-a văzut nevoit să plece cu mâna goală dintr-o deplasare care părea câştigată la finalul timpului regulamentar.

Echipa e pe locul doi

A fost a doua înfrângere a sezonului pentru trupa din Sankt Petersburg, care a rămas la şase puncte distanţă în urma liderului Spartak Moscova. „Nu pot să-mi explic cum am pierdut acest joc. Am avut multe ocazii de a face 2-0 devreme şi a încheia conturile, dar am ratat. Apoi, au venit două greşeli de amatori ale fundaşilor noştri şi am pierdut din nou puncte mari. Mă deranjează că erorile sunt comise tocmai de jucătorii cu experienţă. E clar că am avut şi un ghinion fantastic”, a spus tehnicianul român la finalul jocului.


    Witzel e om  de bază la Zenit
Witzel e om de bază la Zenit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net