Lucescu a dat în mintea copiilor

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu are  parte şi de momente de  destindere în Elveţia
Mircea Lucescu are parte şi de momente de destindere în Elveţia

Mircea Lucescu împlineşte 69 de ani la sfârşitul acestei luni, dar în ciuda vârstei şi a problemelor la inimă, antrenorul rămâne un om foarte activ.

Românul şi Şahtior Doneţk, echipa pe care o conduce de 10 ani, se află în această perioadă în Elveţia, pentru ultimul cantonament de dinaintea startului noului sezon. Lucescu şi ai lui sunt foarte relaxaţi, mai ales după ce tehnicianul a semnat prelungirea contractului cu ucrainenii pe încă un an. Ieri, la o zi după amicalul câştigat cu 1-0 în faţa lui Sion, echipa unde evoluează fostul rapidist, Ovidiu Herea, „minerii” au avut parte de un antrenament mai relaxat, deschis publicului larg. Nişte copii au vrut s-o vadă la treabă pe campioana Ucrainei, iar pe trei dintre ei, Mircea Lucescu i-a chemat chiar mai aproape decât sperau aceştia.

Mai stă încă un an în Ucraina

Tehnicianul a luat o minge şi pe terenul unde tocmai se antrenaseră Teixeira şi compania, s-a apucat să se dribleze cu ţâncii. Voios ca un bunic ieşit în parc cu nepoţii, românul s-a distrat până a obosit şi s-a retras apoi la umbra băncii de rezervă, după ce a bătut palma cu partenerii săi de joacă. Jovialitatea lui Mircea Lucescu vine şi din faptul că Şahtior a mers aproape perfect în amicale, câştigând şase din cele şapte amicale disputate în această vară.

Şahtior în Liga Campionilor la Bucureşti?

Sahtior Donetk
Sahtior Donetk

Situaţia tensionată din zona Doneţkului, controlată încă de separatiştii pro-ruşi şi în care se duc lupte grele, o face pe Şahtior să-şi caute altă casă pentru jocurile din grupele Liga Campionilor. În acest moment există variantele Istanbul şi Bucureşti, dar Mircea Lucescu face un lobby agresiv pentru ca Arena Naţională din Capitala României să fie cea aleasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net