A luat 3.000.000 € pentru 19 meciuri

Ultima actualizare:

    Pintilii s-a îmbogăţit  după experienţa  din fotbalul arab
Pintilii s-a îmbogăţit după experienţa din fotbalul arab

Majoritatea jucătorilor români visează la un transfer într-o ţară arabă care să-i realizeze financiar pe viaţă. Cei care au avut parte de aşa ceva ştiu însă că nu e deloc uşor să le scoţi banii printre degete şeicilor, mai ales când n-ai rupt gura târgului. Stelistul s-a scos totuşi!

Mihai Pintilii l-a urmat în 2014 pe Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal Riyadh, unde a semnat un contract pe trei sezoane. Saudiţii s-au angajat să-i plătească 2,5 milioane de euro lui Gigi Becali, ca sumă de transfer, şi în jur de un milion de euro pe sezon mijlocaşului, drept salariu. Arabii nu s-au grăbit însă cu plăţile nici către Steaua, nici către jucător, şi, după o jumătate de sezon în care Pintilii a prins doar 19 meciuri în toate competiţiile şi s-a întors la Pandurii, au sperat că vor scăpa de achitarea banilor. N-a fost însă cazul.

Revine pe teren, după accidentare, peste o lună

Primul care a luat atitudine a fost patronul vicecampioanei României, care i-a dat în judecată pe cei de la Al-Hilal, iar FIFA i-a obligat pe aceştia să-i achite lui Becali banii pentru transfer. Apoi, încurajat de succesul latifundiarului din Pipera, Pintilii a procedat şi el la fel. Ieri, forul cu sediul în Elveţia a furnizat acelaşi rezultat. Fotbalistul legitimat acum la Steaua a primit o înştiinţare că e legitim să primească toată suma pentru cei trei ani semnaţi cu saudiţii şi în 30 de zile să-şi verifice cardul pentru că urmează să-i intre trei milioane de euro. Veste senzaţională pentru fotbalistul care se vede bogat dintr-o dată, deşi nu se mai aştepta la aşa ceva. Pintilii e accidentat şi trăieşte doar din cei 10.000 de euro pe lună primiţi de la Steaua. Acum, acesta nu va mai trebui să-şi facă griji, ci planuri de investire a fabuloasei sume cu şase zerouri.

A adus o bombă sexy la Steaua

La ”pachet” cu Dennis  Man, puștiul luat de  Steaua de la UTA,  vine și frumoasa  Alexandra, iubita lui
La ”pachet” cu Dennis Man, puștiul luat de Steaua de la UTA, vine și frumoasa Alexandra, iubita lui

Steaua a făcut pe ultima sută de metri un transfer din campionatul intern, din liga a doua. Echipa lui Becali l-a adus pe puștiul Dennis Man, de la UTA Arad, fotbalist de 18 ani care a marcat cinci goluri în primele etape ale noului sezon. Alături de el, la București va veni și Alexandra, iubita atacantului. Steaua a plătit 350.000 de euro pentru a-l lua de la UTA pe Dennis Man, atacant care a jucat 26 de meciuri sezonul trecut și a înscris de opt ori. De când a început liga a doua, de cinci etape, Man a punctat de cinci ori, reuşind un hattrick în meciul cu Brăila. Fotbalistul va face azi cunoștință cu noii săi colegi de la Steaua, echipă cu care a semnat pentru următorii cinci ani, arădenii având și un procent dintr-un viitor transfer al puștiului. Dennis nu va veni cu mâna goală la București, ci o va avea alături pe Alexandra, iubita lui. Frumoasa șatenă cu dimensiuni și alură de manechin este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy apariții pe stadioanele Ligii 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net