Lovitura "Bizonului": 22 de secunde pentru 2 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Ţinut rezervă, Harlem Gnohere a avut nevoie de numai 22 de secunde pentru a deschide scorul în deplasarea de la Beer-Sheva. A rezultat o victorie (2-1) în urma căreia vor intra în conturile FCSB-ului aproximativ două milioane de euro.

Grupa de 18 puncte, aşa cum a numit-o Gigi Becali după tragerea la sorţi, are şanse mari să devină realitate. "Avem trei meciuri câștigate, nouă puncte. Jos pălăria în fața lui Becali, a lui Dică și a echipei! Am adus în România un milion de euro. De ce nu vorbiți frumos de mine dacă am adus un milion de euro în România? E o bucurie mare, cântă inima de bucurie", a spus patronul FCSB-ului după succesul de joi seară din Ţara Sfântă.

Discursul lui Becali n-ar fi fost însă atât de fericit dacă nu exista un anume Harlem Gnohere. Păstrat pe banca de rezerve, în ciuda absenţei lui Alibec, “Bizonul” a intrat în scenă în minutul 69 şi a dat gol la prima atingere de minge. Trecuseră doar 22 de secunde de la schimbarea inspirată efectuată de Dică, un interval de timp de care Gigi Becali îşi va aminti cu o imensă plăcere în perioada care vine.

Cu golurile lui Gnohere (francezul a făcut “dubla” cinci minute mai târziu) totul pare mai roz pentru FCSB şi patronul său. Fără a pune la socoteală primele două victorii din grupă (cu Plzen şi Lugano), explozia lui Gnohere îi va aduce lui Becali aproape două milioane de euro.

În primul rând, orice succes în grupe e răsplătit de UEFA cu câte 360.000 de euro. Apoi, în proporţie de peste 90 la sută, FCSB va merge în primăvara europeană de pe primul loc, ceea ce va garanta bonusuri de 1,1 milioane de euro. Nu e de neglijat nici meciul pe care echipa lui Dică î lava juca acasă în 16-imi, un stadion plin pe Arena Naţională însemnând încasări de cel puţin 500.000 de euro.

Ce bani i-a adus Gnohere lui Becali

Performanţă         Bani

Victoria cu Beer-Sheva  360.000

Bonus pentru câştigarea grupei        600.000

Bonus pentru calificarea în 16-imi    500.000

Vânzarea de bilete la meciul din 16-imi      500.000

TOTAL       1.960.000

*sume exprimate în euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net