Litex - Ludogoreţ: românii au derby de foc în Bulgaria

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf a dus Litex pe primul loc
Laurenţiu Reghecampf a dus Litex pe primul loc

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Litex, se întâlneşte sâmbătă (26 septembrie) faţă în faţă cu grupul de conaţionali de la Ludogoreţ.

Ludogoreţ Razgrad – Litex Loveci e cel mai aşteptat meci al sezonului la sud de Dunăre. Cele două echipe sunt principalele candidate la tiltul de campioană a Bulgariei, astfel că multe lucruri se pot decide în confruntările directe. Pentru noi, meciul de diseară de la Razgrad înseamnă în primul rând un duel al românilor aflaţi de-o parte şi de alta a baricadei.

La Ludogoreţ, în teren se va afla cu siguranţă Cosmin Moţi, una dintre vedetele echipei, alături de cei doi foşti stelişti transferaţi în acest an, Andrei Prepeliţă şi Claudiu Keşeru. Aceştia din urmă vor avea parte diseară de o confruntare specială, contra antrenorului Laurenţiu Reghecampf, ajuns între timp la comanda celor de la Litex.

Reghe i-a avut ca elevi pe Prepeliţă şi Keşeru în perioda de glorie a Stelei din urmă cu două-trei ani, astfel că ştie cum poate să le anihileze calităţile. Atât Ludogoreţ cât şi Litex vin după victorii lejere în Cupa Bulgariei, 5-0 respectiv 3-0 împotriva unor grupări din divizia secundă. În campionat, după nouă etape, Ludogoreţ şi Litex se află la egalitate de puncte (18) şi golaveraj în fruntea clasamentului.

Mizează pe Keşeru

Principala armă în ofensivă a celor de la Ludogoreţ o reprezintă atacantul român Claudiu Keşeru. Adus la Razgrad în această vară şi plătit cu un salariul anual de peste 700.000 de euro, internaţionalul nostru a marcat deja de două ori în două meciuri pentru noua sa echipă. Keşeru a semnat un contract pe trei ani cu gruparea bulgară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net