Liga Europa: Petrolul s-a chinuit teribil cu albanezii, CFR Cluj tremură

Ultima actualizare:

    Adi Mutu îl felicită pe  Nepomuceno (nr. 7)  pentru golul de 1-0FOTO: Mediafax
Adi Mutu îl felicită pe Nepomuceno (nr. 7) pentru golul de 1-0FOTO: Mediafax

Clasată pe poziţia a şaptea în ultima ediţie a campionatului Albaniei, Flamurtari Vlora (câştigătoarea Cupei Albaniei) trebuia să fie o pradă uşoară pentru „lupii” antrenaţi de Răzvan Lucescu şi conduşi din teren de Adrian Mutu.

Socoteala de-acasă nu s-a potrivit însă cu desfăşurarea jocului de pe „Ilie Oană”. În prima repriză, mai organizaţi şi mai percutanţi au fost albanezii, în timp ce galben-albaştrii au creat pericol doar prin şuturi din afara careului.

La pauză, Răzvan Lucescu a făcut o mutare care s-a dovedit inspirată, apelând la Nepomuceno în locul lui Albin. La debutul oficial în tricoul ploieştenilor, olandezul a spart gheaţa în minutul 77 cu un şut plasat cu piciorul stâng.

Descătuşată, Petrolul  a continuat să domine şi a fost răsplătită cinci minute mai târziu. În urma unui corner, israelianul Tamuz s-a înălţat şi a reluat nestingherit în plasa albanezilor pentru un 2-0 liniştitor.

Chiar dacă nu a marcat, cel mai bun jucător al „lupilor” a fost portughezul Felipe Teixeira. „S-a văzut forţa noastră de atac. Acesta e spiritul nostru”, a concluzionat la final Adi Mutu.

CFR Cluj tremură pentru calificare

Intrată în Liga Europa datorită problemelor financiare ale lui Dinamo, care n-a primit licenţa, CFR Cluj este aproape de o eliminare neaşteptată încă din turul secund al competiţiei. După 0-0 pe teren propriu cu FK Jagodina (locul trei în Serbia, în urma lui Steaua Roşie şi Partizan), ardelenii nu mai sunt favoriţi la calificare în returul de săptămâna viitoare.

Aseară, ambele formaţii puteau să-şi apropie victoria, campionul ratărilor în tabăra celor de la CFR Cluj fiind atacantul nigerian Ogbu, inclusiv cu o bară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net