Liga Europa / Astra a jucat pe un stadion pustiu

Ultima actualizare:

    Denis Alibec e cel mai scump jucător din Liga Ifoto: Click
Denis Alibec e cel mai scump jucător din Liga Ifoto: Click

Astra Giurgiu a pierdut cu 3-2 meciul cu Austria Viena, disputa având loc pe Arena Naţională. Stadionul a fost aproape gol, doar 3.000 de spectatori venind să susţină echipa, prea puţin pentru un loc unde încap 55.000 de oameni.

Astra Gurgiu a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de formaţia austriacă Austria Viena, într-un meci din prima etapă a grupei E a Ligii Europa disputat pe Arena Naţională. Golurile austriecilor au fost marcate de Holzhauser '15 din penalti, Friesenbichler '33 şi Grunwald '59, în timp ce pentru Astra Giurgiu au înscris Alibec '19 şi Săpunaru '74.

Cel mai frumos gol al meciului i-a aparţinut lui Friesenbichier care l-a lobat pe Lung junior din voleu.

Austria Viena a jucat în inferioritate numerică din minutul 79, după ce Rotpuller a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Junior Morais.

"A fost un meci dificil, care nu l-am jucat la Giurgiu şi cred că a fost un handicap pentru noi. Nu am fost ca acasă, deşi sincer nu mă aşteptam la atâţia oameni în tribună. Au fost două reprize diametral opuse, prima mai slabă, apoi cea de-a doua mai bună şi îmi pare rău că nu am egalat, cred că meritam, la câte ocazii am avut. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua, probabil că tracul a fost de vină pentru jocul din prima repriză. E primul joc pe care îl avem în grupa Ligii Europa. Ce e ciudat, parcă aşteptăm să primim gol, pentru a începe să jucăm. Aşa am făcut şi în meciul cu Steaua. Grupa se joacă în continuare, putem să câştigăm şi noi în deplasare, deşi la Roma ne aşteapă un meci foarte greu. Pentru noi oricum e un bonus, nu ne-am închipuit că putem să scoatem pe West Ham şi încercăm în continuare să jucăm fotbal", a declarat Şumudică.

Tehnicianul Astrei a apreciat că s-ar fi putut da penalti la Alibec în ultimele minute, dar nu consideră că arbitrajul a influenţat rezultatul: "Dacă eram dintr-o altă ţară, mai dezvoltată, şi aveam şi vreo 40.000 de oameni în tribună, poate se dădea penalti la Alibec, dar când avem scaune pictate pe stadion, ce să facem? Ăştia suntem. Dar oricum, arbitrajul nu a influenţat rezultatul. Azi am jucat unul dintre cele şase meciuri din grupă, OK, am pierdut, dar se poate întâmpla orice în continuare". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net