Liga Campionilor: Mircea Lucescu a scăpat cu bine din infern

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu este  aproape de calificarea în play-off-ul  Ligii CampionilorFoto: AP
Mircea Lucescu este aproape de calificarea în play-off-ul Ligii CampionilorFoto: AP

Marţi seară, cu câteva ore înainte de ziua sa de naştere (Mircea Lucescu a împlinit miercuri, 30 iulie, 70 de ani), antrenorul român a trecut prin mari emoţii la Istanbul, în preliminariile Ligii Campionilor.

Deşi formaţia antrenată de Mircea Lucescu nu pornea ca favorită în „dubla” cu vicecampioana Turciei, Şahtior Doneţk a depăşit cu brio prima manşă cu Fenerbahce din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Rezultatul de 0-0 lasă deschisă lupta pentru calificarea în play-off, decisiv urmând să fie returul de săptămâna viitoare de la Lvov. „Noi am dominat prima repriză, dar Fenerbahce a atacat mai mult după pauză”, a fost concluzia trasă de Lucescu după bătălia de la Istanbul.

Tehnicianul român de 70 de ani nu s-a arătat impresionat de vedetele turcilor, în frunte cu olandezul Van Persie, ci de fanaticii spectatori de pe arena „Şükrü Saracoglu”. „Atmosfera a fost pur şi simplu incredibilă. Nu cred că în alt loc din lume e un public asemănător cu cel de aici”, a completat „Il Luce”.

«Bomba» Milsami s-a dezamorsat

Cristi Bud nu a  putut face minuni
Cristi Bud nu a putut face minuni

Moldovenii de la Milsami Orhei, cu românii Romeo Surdu şi Cristi Bud în lot, n-au reuşit să confirme rezultatul surprinzător din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, atunci când au eliminat campioana Bulgariei, Ludogoreţ. În turul trei, deşi au avut în faţă un adversar mai accesibil, albanezii de la Skenderbeu, Milsami a pierdut prima manşă chiar pe teren propriu (0-2) şi s-a îndepărtat de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Un alt român prezent în competiţie, Alexandru Măţel de la Dinamo Zagreb, tremură şi el pentru accesul în ultimul tur preliminar. Contra norvegienilor de la Molde, croaţii au făcut un pas greşit acasă (1-1), meci în care Măţel a fost titular.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net